Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Ninoka
tag
válasz
Paulo81 #4990 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ha te ennyire "basszuskedvelő" vagy, akkor nem egy másik erősítóre van szükséged, hanem egy aktív mélyládára. Ha a mostani erősítőd megfelelően teljesít közép és magas frekvenciákon, csak éppen a mélyet kevesled belőle, akkor az új erősítő árán már aránylag jó szubládát tudnál venni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Paulo81 #4990 üzenetére
Megmondom neked őszintén, én Sony cuccoktól sosem hallottam " igazi dinamikus, mélyre menő, tiszta, száraz basszus"-t, hogy a te szavaiddal fogalmazzak. Lehet ez akár fülhallgató, akár erősítő, akár hangfal. Lehet van olyan cucc, aminél ez nem így van, de amit én eddig hallottam, egyik cuccnak sem volt az igazi, mély hangzás terén. Magas, és középtartományban tökéletes, de a mély sosem volt az igazi :\
Mostanság ez úgy megy, hogy tudsz +db-t adni a magasra, és a basszusra. Meg van egyéb hangzási beállítás lehetőség. Dehát ez is ahány gyártó, annyi féle.
Attól függ, mennyi lenne a kereted rá, lehet Denon, vagy akár Harman Kardon, de ezek a drágább kategóriás erősítők. Mondjuk mind2-ből vannak "olcsóbbak" is
De én a Harman Kardon erősítőkben nem vagyok otthon. Nekem Denon AVR-1306-osom van.(~55.000ft körül van asszem az ára)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest