- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Aktív témák
-
fatallerror
addikt
a minőségi 3 utas hangfalak 3-400 ezertől kezdődnek az olcsóbb 3 utasokat a jobb 2 utasok elverik szerintem, kicsi szobában mindenképpen....
vannak még 2 és fél utasok is, az a fél "út" nem tudom h mekkora tartományban van, az általam kinézett iq50es kef is 2 és fél utas -
Vidala
senior tag
Ezek szerint lenne hozzájuk sztereó erősítőd is? Vagy aktív hangfalakban kell gondolkodnod.
Ennyi pénzből ne erőltesd a 3 utast, a jó hangzás nem (csak) ezen múlik. Inkább egy tényleg jó minőségű két utast válassz.Én sajnos nem ismerem személyesen ezt az Orion-t, de ahogy olvasgattam azért lehet necces, mert ezeket többnyire elég régen gyártották már, ezért vagy felújításra szorulnak, vagy ugyan fel vannak újítva (új hangszóró, vagy minimum gumiperem csere), de kérdéses miből-hogyan.
35K-ből szvsz már lehet találni egész korrekt használt dobozokat, amik nem feltétlen ennyire idősek.
Egyébként van Hi-fi topkik is, ott is érdemes lenne kérdezősködnöd.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged