Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
fatallerror
addikt
a minőségi 3 utas hangfalak 3-400 ezertől kezdődnek az olcsóbb 3 utasokat a jobb 2 utasok elverik szerintem, kicsi szobában mindenképpen....
vannak még 2 és fél utasok is, az a fél "út" nem tudom h mekkora tartományban van, az általam kinézett iq50es kef is 2 és fél utas -
Vidala
senior tag
Ezek szerint lenne hozzájuk sztereó erősítőd is? Vagy aktív hangfalakban kell gondolkodnod.
Ennyi pénzből ne erőltesd a 3 utast, a jó hangzás nem (csak) ezen múlik. Inkább egy tényleg jó minőségű két utast válassz.Én sajnos nem ismerem személyesen ezt az Orion-t, de ahogy olvasgattam azért lehet necces, mert ezeket többnyire elég régen gyártották már, ezért vagy felújításra szorulnak, vagy ugyan fel vannak újítva (új hangszóró, vagy minimum gumiperem csere), de kérdéses miből-hogyan.
35K-ből szvsz már lehet találni egész korrekt használt dobozokat, amik nem feltétlen ennyire idősek.
Egyébként van Hi-fi topkik is, ott is érdemes lenne kérdezősködnöd.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest