Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz mettek #185999 üzenetére
Azért nem voltak negatívumok az Audia erősítővel, mert az fényévekkel jobb a összes többinél, amiket felsoroltál.
#186007-KP-
Lehet, hogy csuszkával állítjék, de nem mindegyik rendszer képes visszaadni, reprodukálni.
Egy múltkori tesztalany AVR-rel a két frontsugárzó közül szólt minden, ami egy jobbfajtával az oldalfalakon túlról. Amikor autóhifi hangminőségversenyen bíráskodtam, az volt a szinte elérhetetlen csúcs, amikor a motorháztető közepére költözött a zenekar. A bíráló lapon egy ábrán be kellett jelölni, meddig ér a színpad szélessége. A legjobbaké túlért a külső visszapillantókon.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
nagyúr
A késleltetés nagyon fura hatást tud kelteni, ha pont egy picit rossz. Equalizer APO-val tudsz vele játszani, hogy pl. 0.01 ms eltolás mit tesz. Van egy pont, nálam pl 0.1 körül, ahol teljesen egyik oldalra tolódik, pedig ugyanolyan hangos a két front.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
mettek
addikt
Ezért kédeztem a multkor amugy hogy van e olyan mediaplayer app ami tud real time dsp feldolgozást mert a filmeknek is iszonyat jót tesz egy kis reverb. Legalábbis az én fülemnek az adja az igazi mozi élményt ha van egy kis visszhang, ez nyújtja azt az élményt mint amikor a nagyteremben ülök és érezni a hangban ahtalmas teret.
Ezt egy kicsi szoba soha nem fogja tudni de egy kis reverb-bel hozza azt az élményt.
Illetve azt vettem észre hogy akkor is hasonló a hang ha a hangfal távolságok el vannak tolva az optimálistól (ha jol tudom ilyenkor nincsenek fázisban) de ilyenkor meg borul a térérzet is. Ezért lenne jó a mért adatokra rátenni a dsp-t.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- FiFine M9 wireless mikrofon
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest