Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joshi

titán

válasz BBéci #143670 üzenetére

Nem azért vettem Sonyt mert az annyival jobb lenne. De pontosan leírom a miérteket. Szóval 2017 november közepén a Sony 65A1 az Extreme Digitálnál 999.000 Ft volt 24 hónap 0% THM-el. Én semmi másra nem vártam mint erre. Akkor az LG 65B7 csak 50.000Ft-al volt olcsóbb. Te melyiket vetted volna? KB ennyi a prémium kategória története. Ugye addig olvastam teszteket is, és rendre a Sonyt hozták ki jobbra. A Pana nem volt pálya, mert sokkal drágább volt és drágább a mai napig. Itt is látszik hogy nem vet fel a pénz különben kiperkáltam volna a lóvét. Sokan mondták hogy Black Freeday-kor sokkal olcsóbb lesz aztán drágább lett. Ma is drágább. Természetesen nem befektetésnek vettem, egyszerűen megtetszett és kellett. Akartam. Hogy megbántam-e? Eddig még nem.

Az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy a Sony A1 nem annyival jobb tévé mint egy LG B7, mint amennyivel drágább. Elég csak azt megemlíteni, hogy a Dolby Visiont a Sony nem tudja natívan HDMI-n keresztül. Ugye most volt/lesz a frissítés. A Sony BFI-je egy próbálkozás nem több. Talán a jobb kijelző mert válogatott paneleket szállít neki az LG, de erre semmi konkrét bizonyíték nincs. Szóval ennyit a témáról.

Új hozzászólás Aktív témák