- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pepszi #123085 üzenetére
Üdv, az MA tulajok klubjában
Valamilyen szinten műfaj függő is...erősítőtől és hangsugárzótól is függ...
Most a hétvégén már volt alkalmam a GX200-asokkal megismerkedni és vasárnap elvitték a br6-okat is, így jobban összetudtam hasonlítani a két dobozt...a BR6-nak valahogy telibb mélyei vannak, de sokkal mosottabb a magas és közép tartománya...a GX-en nagyon tisztán hallható az énekes és az akusztikus hangok nagyon szépen átjönnek...a mélye pontosabb, mint a BR...gx nem egy duc-duc zenére kitalált doboz...GS-hez képest meg hidegebb hangja van, inkább a focal-ok hangjához lehetne hasonlítani...
Kábelem van próbára...
-
Dorian
félisten
válasz
Pepszi #123085 üzenetére
Én még csak a Concepttel (és nem is mozierősítővel) hallgattam Amorphist (azóta nincs CD lejátszóm, így a CD-k pihennek) de nem éreztem különösebb kuszaságot. Igaz a hangfalak tuningja sokat javított az hangkép tisztaságán.
Régebbi albumok (Tales, Elegy) amúgy sokkal jobban tetszenek, mint az új folkosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Facebook és Messenger
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged