Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Ronyman

aktív tag

Köszönöm a hozzászólásokat! Egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz projektor itthon:(
    Nos leginkább a pénzhiány az oka, de olvasva az általatok beír linkeket amúgy sem egyszerű dolog!
    Én mondjuk nem gondoltam LCD monitort szétbuherálni, hanem egy konkrétan erre a célra kifejlesztett asszem Toshiba által gyártott írásvetítőre készített LCD-t akarnék beszerezni! (Hát úgy látom nem sok sikerrel :O, tehát marad a lenyúlás a suliból:DD nem hinném, hogy le akarnák selejtezni)

Aki látott már ilyet az biztos azt mondj, hogy halvány, de lehúzom a redőnyt oszt cső mert megvan oldva az egész dolog!
    Volt még olyan hozzászólás a linken, hogy hűteni kell mint atom:Hát ami a suliba volt azt nem igazán kellett. Hát vagy 3-4 órán keresztül vetítette a a számtech tanár által írt program forráskódját, miközben írta a programot. szal az nem melegedett, de lehet, hogy ez csak kivételes volt! Jobbanmondva melegedett, de nem annyira, hogy atom kúlerrel hűteni kellett volna!

• Ronyman

aktív tag

Nos mostanában gondolkodom egy házimozi rendszer kiépítésén! Lehet, hogy nagy fába vágom a fejszémet, de remélem ti azért majd segíteni fogtok benne!
    Nos az elképzelésem a következő:

Nem konkrétan dvd-lejátszót akarok használni, hanem mondjuk egy erre a célra megfelelő számítógépet! Ugye beletennék egy dvd-romot, az avikat meg játsza alapból! A hangkarinak megfelelne szerintem egy live, alaplap +800 körüli proci szvsz bőven elég? (Vagy nem?) Nos tennék még bele 1 tvtuner kártyát(sztereo)+táv + lenne még egy infraport, hogy a gépet is tudjam távval kapcsolgatni.
    (Nos azt nem tudom, hogy meg lehene azt oldani, hogy az infraport+ táv irányítsa a tvtunert is, és akkor elhagyható a tvtuner távja)

Na most jön a neheze:
    Kellene egy olyan lcd panel, amit írásvetítőre lehet rátenni? -Ilyet honna lehet szerezni? És milyen árban van ez mostanában? (A múltkor láttam egy licitálgatós honlapon aszzem 30.000-ért, de azóta sehol nem találok ilyet!)
    Akkor kellene egy írásvatítő.(Ez is vol azon a licitálós honlapon, de azóta sincs 5.000-ért lehetett elhozni.

Hangfalrendszert meg szerintem érdemesebb venni pl: Orion vagy Genius Mert ha az ember nekiáll hangfalakat építeni,akkor drágább lesz és nem biztos, hogy jobb lesz mint amit a boltban megvesz.

Kérlek segítsetek, hogy hol találok jó áron írásvetítőre ráhelyezhető lcd-t és írásvetítőt! (annó a középsuliban volt ilyen le kéne nyúlni? ;])

Nos minden segítséget és hozzászólást szívesen fogadok!

[Szerkesztve]

Aktív témák