- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
Üdv,
Össze van kötve analóg kimeneten a média lejátszóm (WD TV Live) és a házi mozi rendszerem (Sony DAV-TZ715) erősítője. Viszont a médialejátszó által lejátszott dolgok nagyon halkak az erősítőn, alig lehet hallani maximum hangerőn is. A médialejátszón nincs hangerő állításra lehetőség és minden beállítást végigpróbáltam, de a a végeredmény ugyan az.
Nem lehet valami erősítést a kettő közé kötni hogy hagosabb legyen?
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz #09634560 #252 üzenetére
Gondolom a médialejátszóra gondoltál, ott halk a hang. Az a baj hogy a kimenő hangot ott nem igazán lehet állítani. Ha a sztereót választom akkor nincs is semmilyen lehetőség az optikai kimenetnél van olyan hogy aac, dts, stb. de ugye nekem az RCA-n megy ki a hang. A használatijában se találok ilyet [link] Lehet hogy ennél ezt nem is lehetséges állítani?
Bocs hogy kicsit később írtam de nem voltam otthon hogy megnézzem.
-
ablack
senior tag
válasz #09634560 #231 üzenetére
Nem ír ki semmi ilyet csak azt hogy TV módba van. A Pro Logic II be van kapcsolva(a többi módot is kipróbáltam). A médialejátszón is kipróbáltam mindegyik módot ahogy a hangot ki tudja küldeni.
A set-top box-nak lehet valami beépített erősítője? Vagy hogyan lehet annak állítani a hangerejét a készüléken és miért erősebb az a hang amit arról kap az erősítő?
Az a fura hogy összeségében max hangerőn is halkabb a médialejátszóval mint amilyen a TV beépített hangszórója tud lenni. Valami gond lehet vele? Vagy ez csak ennyit tud?
Átnéztem az erősítő használatiját, mindent kikapcsoltam ami a hang jelszintjét csökkentené.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Üdv,
Hozzájutottam egy Sony DAV-TZ715 házi-mozi rendszerhez. Hozzákötöttem egy WD TV Live médialejátszóhoz RCA kábellel. Olyan problémám van vele hogy hiába állítom az erősítő hangerejét maximumra, a filmek így is nagyon halkak, alig érthetőek. Kipróbáltam set-top box-hoz kötve is, avval pedig jól működik, bár annak magának a készüléknek is állítható a hangereje.
Ezzel lehet valamit csinálni hogy hangosabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Turtle Beach Stealth 700 Gen. 2 Max Gamer fejhallgató // Számla+Garancia //
- FiFine M9 wireless mikrofon
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Logitech G733 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Corsair Void Elite Carbon USB RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest