-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xY
tag
eddig jónak tűnik, bár a hangzása még az én fülemnek is pocsék. Ezt betudom annak, hogy rádugtam tesztképpen két 20 éves Sony hangszórót, amik kb 300grammosak, nincs bennük sok anyag és hajszálvékony kábelük van
Az én TV-m is UE40F6400, úgyhogy hasonló cipőben járok
Ami fontosabb kérdés:
- ARC csak megfelelő HDMI kábellel működik? Honnan tudom, hogy működik?
- Láttam lehet firmware-t frissíteni, de nem találok sehol hozzávalót. Jó nekem a mostani verzió, vagy tudtok esetleg linket, ahol találok?[ Szerkesztve ]
-
KovyBoy
tag
"...a tv anynet+ szolgáltatás és az erősítő csuda dolgokat tud produkálni... bekapcsolja az erősítőt random."
A TV-s topicban kertem tanacsot hasonlo okbol, de sajnos nem jott valasz senkitol.
Detto ugyanez a jelenseg, mire hazaerek munkabol az erosito reg be van kapcsolva. Annyit sikerult megfigyelnim hogy a TV-ben (samu ue40f6500) kikapcsolt allapotban random kapcsogat egy rele, bizonyara arra kapcsol be az erosito.
Nalam - barmennyire is fajo - emiatt ki van kapcsolva ar arc, pedig hasznos cucc lenne...[ Szerkesztve ]
-
patow
senior tag
Baja nem lesz tőle de azt is mondta az aidás szervizes hogy ha a hátlapot leszeded akkor valami csuszkás kapcsoló panelen lehet állítani azt hogy ne kapcsoljon ki és be vagyis direktben megy de akkor használat után neked kel mindig kikapcsolnod különben 20-30w-ot fogyaszt alap helyzetben ,legalábbis így van ha jól emlékszem. Én azt az utat járnám hogy megoldanám azt hogy az av -vel kapcsoljon be és ki és menjen direktbe ha nincs más megoldás és zavar , korábban valaki itt írta már hogyan oldható ez meg, azt hiszem SzlobiG kolega volt az elkövető
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Ezt szerintem a jelszint emelésevel tudod orvosolni, amennyit emelsz az erősítő kimenő jelen, annyit tekerj vissza a sub ládán. Nekem is volt gond, hogy nem kapcsolt be tv adás esetén csak ha hangositottam a tv-t.
A pukkanas az nem túl jó jel.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
patow
senior tag
Én azért nem vettem meg ezt az onkyo subot mert többen panaszkodtak erre a pukkanó hangra angol nyelvű fórumokon és nem igazán lehet vele mit csinálni, fel is hívtam a hivatalos onkyo ügyfélszolgálatot és halkan elmondták hogy már többen jelezték ezt a hibát úgy hogy más sub után néztem, nem mertem megvenni.
-
BBéci
legenda
Nem jó ötlet 80 hertznél magasabbra emelni a vágási frekvenciát.
Inkább a kimenő jelszintet növeld és a szubládán csavard lejjebb a 60 %-ot 50-re, vagy az alá.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Nemir Ombe
addikt
A TV adásokban csak nagyon ritkán van mély hangsáv (általában nincs) a ki/be kapcsolás azért van, mert nem kap jelet a sub, ezt valószínüleg a “jelszint emelés” sem oldja meg. A pukkanás/dörrenés lehet ”belépő sajátosság”,ha nagyon durva vidd el szervizbe,ha az új kábel sem “javítja” meg.
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest