- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
rAY.BAN #87786 üzenetére
Szia! Én a Dolby atmost választanám + a play storeből ingyen letölthető dolby acess alkalmazással. Arra kell figyelni, hogy az alkamazásnak csak a fejhallgató része fizetős és a beállításnál a home theater részt kell választani. Valamint a gépház hang beállításnál is be kell állítani az adott kimenethez ezt. Ami gond a windows-nál, hogy néha vagy, össze vissza ha nincs éppen egy rövid ideig hang pl megírsz egy levelet, hajlandó a kapcsolatot elveszíteni. Ilyenkor én a kimenő hangeszközöknél szoktam a PC-be épített erősítő(igen rendes 2x15W valós) és a HDMI kimenet között váltani és megint van hang bár újabban ritkán csinálja de soha nem tudni mit hoz egy újabb letilthatatlan windows frissítés......
A DTS-hez is van alkalmazás de az teljesen fizetős sajna. Viszont éppen most teszteltem a "szar" minősítésű s660H simán ilyen beállításokkal vált a DTS-re TV-n keresztül........
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87786 üzenetére
5.1-et, mert filmnél ugyanaz az eredmény (rákeveri a hátsókat az oldalsókra), de játékoknál jobban működik a keverés. A subot inkább erősítőben szedd ki, mert ott még vissza tudod keverni a frontokra, ha azt mondod, hogy megéri az neked (pro/kontrát mérlegeld), de a Windows teljesen eldobja.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged