-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BumBum Jack
tag
Arra gondoltam ,hogy a Polk T50 ben 2 hangszóró passzív , az akkor be sincs kötve?
Vagy mi célt szolgál hogy passzív ? Szóval mennyire befolyásolja a mély hangzást? Olvasgattam itt ott róla, és dicsérik...
Árban nagyon jó lenne ,75 ezer most.
A klipsch R 620 F meg 150 ezer lenne.
Arra lennék kíváncsi hogy melyikkel járnék jobban hangzásban házimozira és olykor zene hallgatásra? Ezek mellé lenne egy klipsch R120 SW sub, ami BF kor 90 ezer lesz.
Viszont a Monitor Audio Monitor 300. 170 ezer , DALI spektor 6 szintén. Gondolom ezek lennének a legjobbak a felsoroltak közül. -
renatto
őstag
Pedig ha valaki bejön ide idegenként, belefut egy "Előbbi a kedvenceim között van, a másikkal büntetni lehet." kommentbe, abból nagyon nem jön át az 5-ből 4-es. Sőt, leginkább sz@arnak hat.
Én tudom, hogy Te hogy érted - és akik rendszeresen járnak ide, azok is - ahogy azt is, más az ízlésed, de egy újonc, aki csak egy normálisabb házimozit szeretne, meglátja, hogy van "százezer kommented", szinte minden oldalon van 1-1 hozzászólásod és hogy rengetegen célzottan Téged kérdeznek, okkal értheti szó szerint és olyan házimozit senki sem szeretne amivel vallatni lehet.
ui: ezzel a 4/5-tel engem is megleptél, mert semmiképp nem vártam volna, 3-nál többet Tőled...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Napkollektor - csak úgy
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest