- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
logineres
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ismerősömnek szeretnék egy homeszervert készíteni, amire szüksége van csak az Arr programok(sonarr,radarr,prowlarr), plex, torrent, Homeassistant, jellyseer, Cross-seed, illetve valami cloud tárhely, ahol megtud online nézni képeket, videókat, le és feltölteni, illetve másnak is kitudja publikálni linkben(esküvőket szokott fotózni) ez akár lehet nextcloud, zipline bármi csak lehetőleg gyors legyen és tudja ezeket a funkciókat.
Itthon nekem Proxmox+Lxc van megoldva a rendszer, neki pedig beállíttottam egy OMV-t, mert régebben ezt használta, de nem nagyon jött be neki. Szóval valami olyan rendszerrel szeretném megoldani, hogy amit beállítok utána ő viszonylag könnyen tudja frissíteni.
Mit ajánlanátok erre? Maradjon a proxmoxnál vagy valami alternatíva CasaOS, Cosmos, UmbrelOS, vagy runtipi jobb lenne neki? Egyiket se próbáltam még proxmox-on kívül, ezért nem is tudnom, hogy melyik felelne meg legjobban a célnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- APC Smart-UPS XL 48V (SU) Akkumulátor csomag
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Vadiúj SSD-k!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest