- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
-
fero02
nagyúr
-
villamos
őstag
Ez egy aktív hangfalpár. Ennek van egy tápegysége, és ha úgy ítéled meg, hogy a beépített szűrés nem elegendő, akkor meglévő esetleg kibővíthető, ha a meglévő kondival párhuzanosan kötsz egy azonos (vagy esetleg nagyobb feszültségű) elkót.
A porszívóban lévő elkó nem igazán megfelelő, mert kicsi a kapacitása, pár mikro (azért olyan böhömnagy, hogy bírja a 220 -at) inkább a meglévő kondi kapacitását közelítő értékű kondit érdemes, általában 2000 mikro fölöttiek szoktak lenni ezek a kondik. Persze csak akkor érdemes, ha valóban a tápellátással van a baj.
Megjegyezném, hogy nem látom túl szerencsésnek egy új berendezés ilyen jellegű berhelését, és korántsem biztos, hogy a módosítás bármiféle megoldást nyújthat erre a problémára. Inkább a villanykapcsóló javítását javaslom.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Csákk
senior tag
Nálunk is pattog jó mi?
Valaki a garázsban kapcsolja a villanyt , szépet pattan, erről tudom hogy jött valaki
Rosszabb tápoknál előfordul,lehet hogy kondi kéne neki, lehet hogy csak földelési problémái vannak az erősítő tápjának....ezt énis próbáltam kis erőbefektetéssel megoldani, de még mindig pattan....^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla