Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Értem!Köszi szépen az infót!Akkor ezt hagyom!Nem akarom ,hogy kinyíródjon!
Egyébként még egy kérdés.Az mitől lehet,hogy vagy álltalában az erősítőkön,hogy ha félhangerőtől feljebb veszem a hengerőt akkor már a mély már kezd kimenni belőle.Mivel van rajta Loudness a erősítőn így már 1/2 hangerő felett szinte már egyáltalán nem lehet érzékelni,hogy lenne benne.Ez mitől van?Vagy egyszerűen az erősítő kikapcsolja ?Fokozatosan megy ki belőle,ha pl.6-7hangerőre állítom.Olyan 3-4ghangerőig lehet igazából érezni,hogy adja neki.
Meg még szokták mondani,hogy ezeknek az erősítőknek nagy a zaja.Én nem nagyon veszem észre rajta egyáltalán!Thx
And!Köszi neked is!
[Szerkesztve] -
krystman
őstag
Köszi a választ!
Én ilyen hekkeléseket nem merek csinálni az biztos!
Nem értek ennyire hozzá!
És miért kell kapcsoló hozzá?Egyszerűen nem jó ,ha csak úgy összekötöm a két dugót?Ja és még 1 kérdés.Ugyan erre az erősítőre szerinted lehetne tenni egy mélyládát valami úton módon?A két hangfal mellé?Olyanról hallottam idáig,hogy ugyan ilyen erősítőre 4hangfalat úgy tettek rá,hogy a hanfalak 4ohmosak voltak.Mivel ez az erősítő 8 Ohmos.Előre köszi.
-
krystman
őstag
Köszi szépen a választ!Szóval akkor nincs értelme foglalkozni ezzel a foglalattal.Akkor majd megpróbálom megcsinálni amit mondtál.Egyébként lehet kapni így üzletben ilyen elosztót amit írtál?Annyira nem vagyok otthon ebben!
-
krystman
őstag
Bár lehet,hogy OFF lesz egy kicsit.Annyira én nem vagyiok nagy mágus az elektronikában.De látom itt igen csak hozzáértők vannak.Szeretném megkérdezni,hogy van nekem egy VIDEOTON erősítőm 6383-as tipusú.És mivel ezen hátul DIN-es dugók vannak ahová a magnót és lemezjátszót kell dugni.A konkrét kérdés az lenne,hogy a CD lejátszómat a PHONO-ba szeretném dugni.Viszont iszonyatosan hangos recseg és tompa a hangja.De,ha TAPE2-be dugom ott jó.Szeretném kihasználni a PHONO dugóját is mert akkor a PC-ét arra kötném rá.De sajnos azzal is tompán és nagyon hangos.Tehát nemjól szól.Csak régi hagyományos lemezjátszóval szól szépen.Most esetleg a PHONO(lemezjátszó)kábelezáése a dugónál másképp van mint a TAPE2-nek?Vagy valami ellenálás dolog van benne?Hogy lehetne megoldani,hogy jól szólna?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest