- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
mint írtam a kosztól függ. Pl izopropil alkohol zsíros szennyezősések, szerves anyagok, sókirakódások stb ellen nem jó. Nem viszi le az oxid réteget az ékszereidről sem.
Ami kifényesíti az ékszered nem fogja a zsírt levinni ésatöbbi. Én sokszor benzint vagy higítót teszek bele, de raktam már bele alkoholt, acetont vagy csak sima mosószeres vizet is.
Szituációtól függ. Én leggyakrabban zsíros szennyeződésekhez használom gép alkatrészen szóval a legkézenfekvőbb a jó 100as benya.
Használtam már rozsda eltávolításra is akkor víz+citromsav volt benne
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged