- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz Tothg86 #85754 üzenetére
WD40 rálocsolása és vagy zsebsárkányos csavarmelegítés után egy két méteres csövet húznék a kulcs szárára.
Ja és legközelebb az összerohadás ellen gépzsírt vagy rézpasztát kell kenni a csavarmenetre[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
macilaci78
nagyúr
válasz Tothg86 #85754 üzenetére
Ami szuvas, azt paterold is el a telekről, vagy égesd el mielőbb...
Bemutatóterembe kaptunk parkettamintát, egy háromrétegű parketta füstölt tölgy kopóréteggel volt szuvas, a natúr tölgy hordozórétegben volt a bogár. Először csak arra figyeltem fel, hogy kisebb-nagyobb fehér porkupacok vannak az állvány alatt. Elvettem, felporszívóztam, kész. Pár hónap múlva megint... Megnéztem a gipszkarton álmennyezetet, de semmi. Megint feltakarítottam.
A mintatáblákon ekkor még csak elvétve volt 1-2 tűszúrásnyi lyuk, de szó szerint csak 1-2 darab.Újabb fél év, megint ott a por, az egyik mintatábla hátulján kb 10 centinként lyuk, meg valami kitinváz.
Na, a mintatáblát kidobtam, a többit és magát az állványt nagyítóval átnéztem, az állvány alatt a merbau parkettát alaposan feltakarítottam és négykézláb nedves ronggyal áttörölve átnéztem, beette-e magát a rovar oda. (Kis esélye volt, de nem lehetetlen.)Hallottam olyan sztorit, hogy hagyatéki felszámolásból vett antik bútor, egy darab konzolasztallal bevittek egy villába szút, az meg 1 év alatt több tíz millió forintos kárt csinált. A parketta, a falburkolat, a fa oszlopok, gerendák, az ajtók, a lépcső, a faragott korlát...
Kerékcsavar: én az ilyesmit sima kerékkulccsal, csőtoldattal szoktam megoldani, a végére ráállva. 2 méteres cső és a hab testem majdnem mindenre elég.
Akkus/szivargyújtós ütvecsavarozó esetleg.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik