- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz imibogyo #72220 üzenetére
Nekem is van bőven zöldfelületem, három utcára nyíló sarki portám van mindenhol kocsi beállókkal Megépítettem a garázsokat, egy az egyben utca frontra nyílnak így a régi beton bejárókat az udvarba szépen elbontogatom. Volt egy 26m³ betonmedencém olyan piskóta forma, 50 centi vastag beton fallal, de inkább egy második világháborús ss bunkerhez sorolnám másfél napig verettem egy gumikerekes atlas -al, 4 púpos ifányi beton törmelék lett a vége. Most meg majd építhetek egy kis medencét, ez a lányom kívánsága na de majd ki fórja magát és különben is ezért élek kertes házban hogy ne unatkozzak
-
inf3rno
nagyúr
válasz imibogyo #72220 üzenetére
Azért a betonról egyszerűbb fellapátolni, mint a térkőről. Mi a kocsinak csak húztunk két betoncsíkot. Nem igazán értem, hogy mire jó kővel kirakni az egész udvart. A víz kérdést meg csak rosszabbá teszi, mert a kőről patakokban folyik tovább.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Seasonic Focus GX850 full modular
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest