- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
tudom hogy nem a leg megfelelőbb fórum de itt remélem kapok megfelelő választ arra hogy használ-e valaki Zalman ZM-MFC3 venti szabályzót és hogy ez mennyire jó mert a coolink ventik mellé egy ilyet tervezek venni a hő fok kijelző része nem nagyon kell inkább a fordulatszám vezérlése lesz számomra hasznos
Rá lesz kötve 3 db coolink swif2 120p venti meg 2 db scythe ha a videokártya hűtést is le cserélem végre
tanácsokat tapasztalatokat előre is köszönöma számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
válasz
Vasinger! #3804 üzenetére
szerintem nem főkent az anyaggal lehet a gond a fő gond ha jól sejtem hogy nem is nagyon tudtak volna több anyagot bele tenni a lapátok piszok hosszúak azért azt figyelembe kell venni jó 2x akkorák mint egy noctua-nál meg ahogy néztem az olaj csapágyazás nem is bírna ki akkora terhelést mint a sima golyós csapágy ezért kellett a lapátokat le könnyíteni
na mindegy le szedtem a régi coolink-ekről a védő rácsot így már ha akarnék sem fogok tudni bele nyúlkálni a lapátok közé
nem szép látvány de hatásos
A kis balesetnél meg a fő gond asz volt hogy a csatlakozó ami bele lógott pont a lapát légvégénél fogta meg és így akadt elbár felemás érzés tudni ahogy a motor ereje akkora hogy simán le tudja törni a lapátokat
óvatosnak kell lenni velük de ha meg kemény lapátos lenne akkor tuti be darálta volna a csatlakozót
a számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
Nos nagyon meg vagyok elégedve a coolink swif2-es ventikkel és nagyon be váltak még alap járaton is túl tesznek az eddigi ventijeimen de szerencsétlenségemre mivel ma karbantartás volt a gépen és mivel pörögtek a ventik az egyik kábel bele lógott és a elkapta az egyik lapátot vissza rántotta és meg is állt a ventilátor de sajna ez a hirtelen egy lapáttal történő ventillátor megállítás meg is tette a hatását a lapát a tövénél megrepedt a műanyag és ezzel ki fordult a lapát kicsit a helyéről és hozzá ér az oldalfalhoz eredmény a ventinek le áldozott
úgy tűnik a lapátok anyaga könnyű de sajna kicsit gyenge is tehát mindenkinek aki használja ajánlom hogy vigyázzon vele és menet közben ne nagyon piszkálja
de nemsokára be is fogok szerezni egy újat ebből a jó cuccból
mert amúgy nagyon király
-
question man
tag
nos be lettek építve a coolink swif2 120p ventik a gépbe és nagyon királyak a vezérlésükkel még szenvedek de eddig mindent visznek és nagyon csendesen max fordulaton elég hangosak de akkor meg majdnem le szedik az alaplapról az alkatrészeket olyan mennyiségű levegőt nyomnak
mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a ventiket hihetetlenek és nem is drágáka számítógépek füsttel működnek
-
question man
tag
nos be szereztem 4 darab ilyan csodás kis coolink swif2-120 ventit van hozzá pár elég jó kis kiegészítő ez az elosztó elég jó dolog de főleg azt szeretném tudni hogy az alaplapom csatlakozója elbírná-e a 2 ventillátor meghajtását
asus p5q pro ötlet
-
question man
tag
válasz
Oibacsi #3294 üzenetére
hát én csak abban reménykedem hogy lesznek olyan jók a ventik mint az elődeik jelenleg 2 darab Coolink CFY012B venti van a gépben olyan 6 havonta újra zsírozva de még így is nagyon csendesek halkabbak mint a le lassított zalman 8 centis amit azóta ki vettem a gépből de simán le nyomták a 12cm-es Coolermaster silent ventit is nagyon jók ezek a mostaniak de lassan 5 évesek így megértek a cserére
-
question man
tag
Nos azt hiszem megérett a gépem egy pár ventillátor cserére és hosszas keresgélés után a Coolonk Swif2 120p ventiket néztem ki én is nagyon érdekel hogy milyenek de mivel több darabot is be szeretnék építeni a gépbe legalább 3-4-et ami aztán később lehet hogy nőne 6-ra
jelenleg is coolink ventik futnak a gépben és csendesen és jól teszik a dolgukat és ár/érték arányban nagyon is megérik amennyire megnéztem
tudna valaki ajánlani hozzá való ventilátor szabályzó előlapi panelt is a hő fokokra igazából nincs nagy szükségem a fontos az lenne hogy a fordulatszámokat ki mutassa a kicsikea számítógépek füsttel működnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
- Gamdias RGB új beépíthető ventillátor 6hó jótállással!
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest