- Hisense LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Enterprise 128 help!!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
van 2 ARCTIC P14 PWM PST-em elől egybekötve sys3-ra és azt vettem észre,hogy random felpörögnek az úgy normális ? ilyen 1000+ rpm-re,random.
Biosba elvileg be vannak állítva,normálisan,hogy hány % on menjenek bizonyos hőfoknál. -
ates2
senior tag
mi a jo fan profil biosban?
jelenleg így áll bios:
40 fok - 40% most itt pörögnek 820-830rpm között.
55 fok - 55%
70 fok - 70%
85 fok - 100% -
ates2
senior tag
hm, én is úgy olvasgattam 1 éve mikor kryo-t vettem, hogy top, ennek ellenére érdekesen bekeményedett a cpu és a borda között,nu mindegy,max évente újra paszta abból gond nincs.
-
ates2
senior tag
ARCTIC P14 PWM PST-ről annyit beszéltek kipróbálom már én is
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
felmerült bennem,hogy sok embernél látom,hogy az első ventik belül vannak a rácson és nem kívül,hogy jobb használni őket ? vagy mindegy ?
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
@Grózi nincsen sehol Thermalright TY-147A mit javasolsz helyette ? Thermaltake core V51 házba lesz.ismerősnek.Házhoz ugyan adnak ventit de azt lecserélném :p lapon van (5 x 4-pin system fan connectors)
Úgy raknám,hogy 2 elől 1 hátul és max 1 felül[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Nos végül Be Quiet! Silent Wings 3 120mm High-Speed venti mellett döntöttem 1080 Ti hybrid radiátorra. Halkabb is lett a cucc még terhelés alatt is.
Thx Grózi
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Ismeros egy aerocool p7-c0 hazba szeretne uj konfigot osszerakni,az alaplalon 2 cha_fan van csak.Kerdesem a kovetkezo, en azt javasoltam neki,hogy Y kabelt hasznalva kossunk be a hazba 4 lepa pwmet,2 elore 1 hatra 1 felulre szerintetek ez jo megoldas hutesileg ? Gepbe lesz meg egy 1080 meg egy i7-8700k.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Melyik a legjobb 120-as 3pines hűtő ami jó lehet 1080 Ti hybrid radira ? Most corsair sp120-van rajta.
-
ates2
senior tag
Meg jottek a lepa ventik 1 et szanok a 1080ti hybrid radira viszont a kartyahoz csatlakoztathato venti 3 pines lepa meg 4 :/ ilyenkor wtf ? Alaplapra kossem a lepat?
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz Palesztin994 #33252 üzenetére
Szerény véleményem szerint,illetve ahogy okosodtam itt,úgy a jó ahogy írtad. 2 elől - 1 hátul - és maximum 1 felülre a CPU hűtő fölé kicsit hátrébb.
-
ates2
senior tag
ha megnézed akkor pont úgye kiálló részhez van csavarozva ha feljebb tolom ott nincs kiálló rész,inkább hegeszteni kéne de nyilván ilyen barkács dolgokat nem akarok,plusz lehet nyáron elégé melege lehet a cuccnak bent mert ahogy írtad is az a zárt elölap nem valami tuti.
-
ates2
senior tag
Nos, helyzet jelentés,megjöttek a TY 147 A-k elégé hamar
A ventik nagyon jók, szép nagyok,viszont a kábelek rövidek
NZXT H500-as házba és Asus H170 Pro-gaming lapra kötve ahol CHA_FAN 2 van éppen hogy odaér a kábel,az is házon belül.
Illetve előre is csak úgy fért fel a 2 venti,hogy egyik belül van a tartón másik kívül.
Szóval ha valakinek nagyobb háza van annak lehet kell hosszabbító az egyik ventihez,mert nem biztos,hogy elér.
Ezeket felrakva érezhetően még szűkebb a hely a házban,így sajnos tuti,hogy új házat kell vennem.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Ilyen cuccot csak külföldről lehet rendelni ?
lapom-ra csak 3 ventit lehet kötni és lehet az új házba raknék még plusz 1-et bele.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Corsair sp120 van most a 1080 ti hybrid vizes bordan azt van ertelme lecserelni egy Enermax bol.quiet Lepa ra?
-
ates2
senior tag
Gyári Intel hűtőt kukázni akarom,sokan ajánlották a Scythe Mugen 5 Rev B-t viszont azon gondolkoztam mi van ha valami vizes cuccra cserélek van értelme vajon ? Tudtok jó vizes cuccot ? :p I7-7700
-
ates2
senior tag
Közben a megfordítottam így a csövek lent vannak,kénytelen voltam ilyen házat venni, mert csak ez volt raktáron és nem tudtam volna berakni régi házba a 1080 Ti hybridet amúgy VGA kb semmit nem melegszik,CPU hűtőt kell majd lecserélnem gyári nem az igazi már,dobok helyére egy Mugen 5 Rev B-t majd.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
-
ates2
senior tag
A jelenlegi házamat le akarom majd cserélni egy Thermaltake Core V41 házra, a mostani házban van 3db BeQuiet Pure Wing 2 azok jók lehetnek/lesznek majd az új házba vagy esetleg nézzek mást ?
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Sziasztok!
Zalman Z3 plus házat tervezek venni amiben gyárilag van 4 venti,és szeretnék egy 5.-et is berakni hogy teljes legyen a cucc.A kérdésem az,hogy milyen 120-as házhűtőt ajánlotok.
Választ előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Sorozatok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kedvező áron eladó!
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN AL120 ventilátor szett, újszerű állapotban! UTOLSÓ DARAB!
- Zalman Fehér ventilátor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest