- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Pokesz007 #32849 üzenetére
Én előre tennék két erősebb ventit,hogy jöjjön be levegő bőven.Alternatívák:
Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)-ez 3 pinNanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)
Akasa ApacheÉs hátra is ezek közül válassz.Előre én abba a házba vagy az Aerocool DS-t tenném vagy az Akasa Apache-t.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Pokesz007 #23846 üzenetére
Ha a kézikönyve nem hazudik, akkor rosszul. A 6-7. oldalon találod az alaplap térképét és a számokhoz a megfejtéseket:1 CPU Fan Connector (CPU_FAN1)
11 Chassis Fan Connector (CHA_FAN1)Az utóbbi a H81 chipset közelében van a lapon.Lassú voltam. Sose a lapot nézd, mindig a kézikönyvet, úgy egyértelműbb tud lenni.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Pokesz007 #23835 üzenetére
3 pines legyen,mert nem tudom,hogy az ASRock > H81M-HDS 2.0 alaplapom szeretné e a 4pint.
4 pines legyen, mert a 3 pines ventilátorokat te nem szeretnéd azon alaplapon hallgatni. A lábkiosztás alapján PWM-es a csatlakozó (a BIOS leírás ASRock szokáshoz híven használhatatlan).Hunork: ha a dupla csatlakozó azt jelenti, hogy össze van kötve a ventilátorcsatlakozó első két lába (GND fekete, power piros) a Molex első két lábával (12V sárga, GND fekete), akkor mehet az első ventilátor után a molexes felfűzés. 99%, hogy így van, de mérjetek rá multiméterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest