- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz mgoogyi #40733 üzenetére
Vajon a Noctua PWM es ventijeit is lehet feszültséggel szabályozni?
Konkrétan az S12 és A12 modellek érdekelnének..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
-
steewcv65
őstag
-
félisten
válasz mgoogyi #40720 üzenetére
A P14 elég jól teljesít tesztekben, exhaust ventiként megveri hangra normalizálva az A14-et.
...
És azt válaszolták, hogy A14 vagy A12x25.Köszi, ezek hasznos infók!
#40721 abridabri
Azért Metis valamennyire tud melegedni, pedig azt is megvágtam.
(Azóta változott a konfig, most 2db Nanoxia Silent van benne, NF-B9 Redux PWM mellett.)Ja, pofás, bár én nem akarom a tápot áthelyezni... a Trolee-féle régi, aszimmetrikus adapterrel fogom felfogatni. Az oldallap vágása sem okés, akkor már inkább az alsó rácsra szerelek egy 140mm-est.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
válasz mgoogyi #40667 üzenetére
1500-n se zavaró, még elmegy
TB3/USB-C port viszi szépen HUB-al a bill.,egér és 2 ventit◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz mgoogyi #40667 üzenetére
Hát sajna maxon fog menni, mert USB-re lesz csatlakoztatva két darab Y kábellel.
Ha nem lesz elviselhető számomra, akkor elállok.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz mgoogyi #40511 üzenetére
Az a baj, hogy annyira szét kéne bontani az egész házat hozzá, hogy ez meg lehessen állapítani, amit én tuti nem vállalok be. Olyan sok kábel van, olyan láthatatlan helyeken elvezetve, hogy a büdös életbe nem állapítjuk meg, hogy melyik csatik az első ventikhez tartozók.
-
őstag
-
steewcv65
őstag
válasz mgoogyi #39156 üzenetére
Ebben teljesen igazad van! Szinten igy vagyok vele
#Gigabyte B650 Eagle# Amd Ryzen 9700x# Patriot Viper Venom 6000mhz cl28 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
veterán
válasz mgoogyi #39367 üzenetére
Ezt a tesztet ott rontotta el ,hogy nem azonos rpm-en tesztelte a ventiket ,hanem % os összehasonlítást csinált . Nyilván egy 3000rpmes venti 50% on sokkal jobb lesz mint egy 1200rpmes venti 50% on.
Így ez semmire se jó .
A teszt akkor teszt ,ha minden venti fix 500 / 700 /1000 stb fordulaton megy.[ Szerkesztve ]
-
ohway
tag
válasz mgoogyi #39247 üzenetére
Akkor az lesz, hogy hátra megy 2x 120 pwm high-speed, előre pedig sima 2x140 pwm.
Utánanéztem nem találtam ennél a típusnál ilyesmit remélem ez így is lesz..Asus ROG STRIX B450-F GAMING II, AMD Ryzen™ 5 5600X + bequiet! Dark Rock 4, Kingston FURY 32GB DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black , EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, Corsair RM750x, Fractal Design Meshify, Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB + 1TB WD
-
racskobalazs
senior tag
válasz mgoogyi #39189 üzenetére
Szia, tudtommal nem, 2 venti megy előre házleírás szerint. Ránéztem amit küldtél, valóban kb haramadannyi mint a BeQuiet-es ventik. 19 vs 22db a zajszint ahogy látom, ez mennyivel jelent durvább hanghatást?
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
chopin42
őstag
válasz mgoogyi #39156 üzenetére
Hát igen, az igazi az a spektrum analizálás lenne, de olyan cuccom nincs. Ugye bizonyos frekvenciák hangosabbnak tűnnek azonos hangerőn is a fülünk miatt, ezért van pl. a db(a) súlyozás. De a p12/p14-nek is van egy fajta vinnyogása 500 és 1000 körül, ami lassításnál/gyorsításnál feltűnő, vagy ha pont azon a fordulaton van. Nem hangos, de zavaró magasfrekvenciás hang. Nem tudom miért van, de ezzel együtt is szuper hangjuk van.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
őstag
válasz mgoogyi #39154 üzenetére
Igazából a ventiknél a zaj-teljesítmény a kulcs, amit nagyon nehéz füllel és hőfokkal mérni, minél kisebb a különbség. Ebből a szempontól a az artcic p12 pst minimálisan jobb, mint egy noiseblocker eloop b12ps (nem gépben teszteltem). Az, hogy melyik venti milyen fordulaton mennyit tud, az más. Rosszabb összehasonlítás.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
steewcv65
őstag
válasz mgoogyi #39125 üzenetére
Csak kipróbálnám nagyobb stat nyomású ventivel
#Gigabyte B650 Eagle# Amd Ryzen 9700x# Patriot Viper Venom 6000mhz cl28 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz mgoogyi #39123 üzenetére
Nekem hazba kellene,nem bordara.Illetve megegy dolog, noctua nhd15s-hez lehet kapni 14centis klempeket?Mert a gyari ventinek 12centis az osztasa...
-
Grózi
Topikgazda
válasz mgoogyi #39031 üzenetére
Nem ugyanaza és ezek közül a 149 a legjobb választás-a többinek 900 rpm a minimum fordulata.A Noctua jó kis venti,de túláraztott és a Scythe nem hozza a TY szintjét.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
-
chester91
senior tag
válasz mgoogyi #39012 üzenetére
azt értem, és tudom, de a dc-vel szabályzást úgy érted, hogy olyan kábelt dugok rá, ami 5 v 7v-ra van ellenállással csökkentve?
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
chester91
senior tag
válasz mgoogyi #39010 üzenetére
Szóval csak feszültségalapon mehet, ha jól értem? Arra melyik 200-as venti ajánlott? Az lenne a Xigmatekben elől, azt magában rákötném, és a hátsó pedig ugyanúgy gyári Phanteks PWM-es 140-es lenne, így az mehet együtt elosztóval a CPU-ra.
Szerk.: jelenleg elől egy Thermaltake Pure 20 van berakva.
[ Szerkesztve ]
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
csacsi77
senior tag
válasz mgoogyi #39005 üzenetére
A biosra gondolsz? Ott elvileg on módba tettem az Aura rgb-t. De majd megnézem még, hogy van.
Vagy a utility programját? Ezt írják a leírásban: "To install Armoruy Crate, AURA Creator and other prerequisite services for the full experience – from the initial setup to RGB illumination, pinpoint the latest updates and connect instantly with your gears."Öreg fater megoldja!!!!
-
middleaged
tag
válasz mgoogyi #38995 üzenetére
Eléggé masszivan össze van szerelve ez a ház, valóban célszerűbbnek tűnik leforrasztani a vezetéket a meglévőről, és rá az újra. Meg is rendelném az általad javasoltat, ha tudnám, hogy az annak megadott magasabb fordulatszám nem inkompatibilis, vagy mi szabályozza azt? Elnézést a málé kérdésért, nem vagyok otthon a témában.
[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
-
-
Reaper
őstag
válasz mgoogyi #38726 üzenetére
Köszi a részletes leírást
A bioson meg a wines venti kezelő progikon túl vagyok, egyértelműen kell valami ami jobban szellőzteti a házat.
Akkor lehet indulásként berakom hátulra a Pure Wingst, elszívásra és elölre meg beteszek egy 140-es Silent Wingst előre. A gyári ventiket meg kidobálom belőle. Köszi! -
veterán
válasz mgoogyi #38712 üzenetére
Van olyan ,hogy tobb /nagyobb venti is befer . Peldail Fractal Meshify C fonton hivatalosan 3x120 vagy 2x140mm ventit tamogat ,de valojaban elfer 2x120+ 1x140 is ( [kép] ).
Az MB511 ben viszont nem .De ott a 2x140mm nek sem latom ertelmet ,mivel 12cm ventiknek vannak lukak vagva a front lemezre ( kép] ) . A 14cm ventibol egy csomot kitakarna[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
válasz mgoogyi #30468 üzenetére
A mostani ventik biztosan mennek ki a hazbol, kiprobaltam, nagyjabol ezt is vartam egy ilyen olcso haztol es a hozza tartozo ventikrol. Lehet, hogy egy sima eloszto es a silent fan mode boven eleg lesz majd, csak ezt tapasztalat nelkul jelenleg nem tudom megitelni... szoval elso korben valami eloszto meg 3 egyforma 3PIN-es venti kellene szerintem.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Smiley
addikt
válasz mgoogyi #30466 üzenetére
Sajnos teljesen hulye vagyok ehhez a temahoz, ezert jottem segitseget kerni.
Igazabol valami ilyesmi teljesen jo lenne. En serverekkel dolgozom, ott ugye nincsenek kompromisszumok meg ott nem a csendesseg az elsodleges szempont.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Gamdias RGB új beépíthető ventillátor 6hó jótállással!
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest