- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz abridabri #40612 üzenetére
Végülis ez lett... Vettem a frontra 4db P12 PWM PST CO-t. Alulra 2 és hátra 1 P14PWM PST CO-t...
Az első tesztkörök után pozitív a kép... Hang rendben... magas fordulaton persze hallhatóak, de úgyis alacsonyan fognak pörögni. Elégedett vagyok.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz varmi2 #40609 üzenetére
De értem mit akarsz mondani...
Én csak egy résszel nem értek egyet: előlről alig megy be levegő
Azért oldalt nem olyan szűk a szellőzése...még ha nem is egy mesh... Ettől még adott fordulatszámon egy normális ventilátornak feltételezem, hogy megvan a légszállítása...
Most 0 ventilátor van beszerelve...mert most épül a gép. Ehhez képest minden jobb.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz varmi2 #40605 üzenetére
Ebben azért van némi sarkítás... Én ezt nem hasonlítanám mesh megoldáshoz... Bár előnyösebbnek tűnik, annak is megvan a maga baja... De alapvetően komplex rendszerben kell gondolkodni. Vannak adottságok, mint a ház, és belső hűtendő tartalom. Mint mondtam lesz még 3 venti beszerelve. És nincs extrém VGA sem a rendszerben...csak egy halk erős huzatra van szükségem. Jelenleg azt próbálom kitalálni, hogy melyik lenne ár és hatékonyság szempontjából a legjobb 4x12 vagy 3x14... és ha már ez ki van találva, akkor jön, hogy pontosan melyik venti is legyen.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
MrSealRD
veterán
Helló!
Kisebb dilemmába kerültem. A házam a front részére 4x12cm vagy 3x14cm ventilátor kerülhet... Az lenne a cél, hogy minél halkabban tudjam jól átszellőztetni a házat.
Amit a házzal kaptam, az alsó részre 2x14 és hátra 1x14.
4pin-es pwm ventikről beszélnénk, és nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a halkabb de mégis nagyobb légszállítású megoldás a 12 vs 14 méret közül. Ezt tovább árnyalja, hogy halk de nagy légszállítás miatt a prémium szegmens felé kezdtem nézelődni, de a 12 és 14-es Noctua ventik árától egy kicsit mellé ültem.
Viszont itt az Arctic P12 Pwm, ami jóval barátságosabb árban... de kérdés, hogy tényleg jó lehet hosszú távon kb negyed áron a noctuához képest? Persze ez már kicsit olyan mintha döntöttem volna a 12vs14 kérdésben. De itt is nyitott vagyok minden tapasztalatra/tanácsra.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest