Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
varmi2 #40609 üzenetére
De értem mit akarsz mondani...
Én csak egy résszel nem értek egyet: előlről alig megy be levegő
Azért oldalt nem olyan szűk a szellőzése...még ha nem is egy mesh... Ettől még adott fordulatszámon egy normális ventilátornak feltételezem, hogy megvan a légszállítása...
Most 0 ventilátor van beszerelve...mert most épül a gép. Ehhez képest minden jobb. -
MrSealRD
veterán
válasz
varmi2 #40605 üzenetére
Ebben azért van némi sarkítás... Én ezt nem hasonlítanám mesh megoldáshoz... Bár előnyösebbnek tűnik, annak is megvan a maga baja... De alapvetően komplex rendszerben kell gondolkodni. Vannak adottságok, mint a ház, és belső hűtendő tartalom. Mint mondtam lesz még 3 venti beszerelve. És nincs extrém VGA sem a rendszerben...csak egy halk erős huzatra van szükségem. Jelenleg azt próbálom kitalálni, hogy melyik lenne ár és hatékonyság szempontjából a legjobb 4x12 vagy 3x14... és ha már ez ki van találva, akkor jön, hogy pontosan melyik venti is legyen.
-
MrSealRD
veterán
Helló!
Kisebb dilemmába kerültem. A házam a front részére 4x12cm vagy 3x14cm ventilátor kerülhet... Az lenne a cél, hogy minél halkabban tudjam jól átszellőztetni a házat.
Amit a házzal kaptam, az alsó részre 2x14 és hátra 1x14.
4pin-es pwm ventikről beszélnénk, és nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a halkabb de mégis nagyobb légszállítású megoldás a 12 vs 14 méret közül. Ezt tovább árnyalja, hogy halk de nagy légszállítás miatt a prémium szegmens felé kezdtem nézelődni, de a 12 és 14-es Noctua ventik árától egy kicsit mellé ültem.
Viszont itt az Arctic P12 Pwm, ami jóval barátságosabb árban... de kérdés, hogy tényleg jó lehet hosszú távon kb negyed áron a noctuához képest? Persze ez már kicsit olyan mintha döntöttem volna a 12vs14 kérdésben. De itt is nyitott vagyok minden tapasztalatra/tanácsra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fehér ventilátor szett, vezérlővel - Újszerű állapotban!
- Lian Li UNI Fan SL140 Double Pack fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest