Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Aktív témák
-
Tuvok
csendes tag
Helló most készülök csinálni egy plexiházat. Nemsokára megjön a plexi is, de addig beszereztem pár dolgot és a terveket is készítem. A kártyákat tartó szabványos lemezt egy régi házból fogom kivenni mert ha magam csinálnám akkor esetleg elcsszném a méretezést amivel nem akarok vesződni, persze nem a gyári szürke színt hagyom meg hanem szebb sötétkéket színt viszek rá.
Egy nagy kérdésem lenne, hogy mivel tudnék plexit vágni ugyanis a hőtől megolvad és szilánkosra törik, a kézifűrésszel lassú és pontatlan lesz habár reszelővel lehet rajta segíteni azért mégse az igazi...
Ha tudnátok írni terveket annak is örülnék, de az alukeretet mindenképp elvetem, mert láttam már olyat de nem tetszett. Úgy nézett ki mint egy elcseszett akvárium.
Szóval mint említettem vettem egy nagy házat az egyik haveromtól 500 Ft -ért és kaptam hozzá egy jó 230W -os AT -s tápot kérdésem az hogy a tápot meghagyjam úgy ahogy van vagy kiszedjem belőle a ventit amire egyébként is szükségem lenne.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest