Aktív témák
-
Tuvok
csendes tag
Helló most készülök csinálni egy plexiházat. Nemsokára megjön a plexi is, de addig beszereztem pár dolgot és a terveket is készítem. A kártyákat tartó szabványos lemezt egy régi házból fogom kivenni mert ha magam csinálnám akkor esetleg elcsszném a méretezést amivel nem akarok vesződni, persze nem a gyári szürke színt hagyom meg hanem szebb sötétkéket színt viszek rá.
Egy nagy kérdésem lenne, hogy mivel tudnék plexit vágni ugyanis a hőtől megolvad és szilánkosra törik, a kézifűrésszel lassú és pontatlan lesz habár reszelővel lehet rajta segíteni azért mégse az igazi...
Ha tudnátok írni terveket annak is örülnék, de az alukeretet mindenképp elvetem, mert láttam már olyat de nem tetszett. Úgy nézett ki mint egy elcseszett akvárium.
Szóval mint említettem vettem egy nagy házat az egyik haveromtól 500 Ft -ért és kaptam hozzá egy jó 230W -os AT -s tápot kérdésem az hogy a tápot meghagyjam úgy ahogy van vagy kiszedjem belőle a ventit amire egyébként is szükségem lenne.
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest