Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Tuvok
csendes tag
Jó tippek vannak itt csak az a baj hogy ő egy gyári plexiház moddolását csinálta, én meg egy teljesen újat fogok összerakni.
-
Tuvok
csendes tag
Helló most készülök csinálni egy plexiházat. Nemsokára megjön a plexi is, de addig beszereztem pár dolgot és a terveket is készítem. A kártyákat tartó szabványos lemezt egy régi házból fogom kivenni mert ha magam csinálnám akkor esetleg elcsszném a méretezést amivel nem akarok vesződni, persze nem a gyári szürke színt hagyom meg hanem szebb sötétkéket színt viszek rá.
Egy nagy kérdésem lenne, hogy mivel tudnék plexit vágni ugyanis a hőtől megolvad és szilánkosra törik, a kézifűrésszel lassú és pontatlan lesz habár reszelővel lehet rajta segíteni azért mégse az igazi...
Ha tudnátok írni terveket annak is örülnék, de az alukeretet mindenképp elvetem, mert láttam már olyat de nem tetszett. Úgy nézett ki mint egy elcseszett akvárium.
Szóval mint említettem vettem egy nagy házat az egyik haveromtól 500 Ft -ért és kaptam hozzá egy jó 230W -os AT -s tápot kérdésem az hogy a tápot meghagyjam úgy ahogy van vagy kiszedjem belőle a ventit amire egyébként is szükségem lenne.
Aktív témák
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Eladó egy Be quiet! Silent Loop 3 360mm processzor hűtő
- NZXT Kraken X52 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Be quiet! - Power Zone 2 1000W 80+ Platinum
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Hűtés! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest