- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
engusz
veterán
Nem tudom mert több ezer ilyen bisz-basz van
majd megnézem neked (Clipart könyvek)-----engusz
Előre is köszike!
A házhoz:
Szerintem nézz meg több gyártó ilyen jellegű házát. Szerintem elég sok minden levonható belőle.
Tudomáson szerint viszont van erősebb anyag a plexinél hasonló tulajdonságok mellett. -
engusz
veterán
Mi próbáltuk a ház oldalát kivágni. Ha valami normális emberi módszerrel próbálkozol, akkor lepattog a festék és csúnya lesz. Úgy, mint ahogy az 2. képen látszik, amit belinkeltem.
A megoldás a sajtolás. Vannak ilyen spéci (nagy) gépek, amire csak felraksz egy formát vagy beállítod és alá rakod a ház oldalát. Utánna szépen kisajtolja ott azon a helyen, ahova illeszted.
Amikor Én csináltam a ház oldalát, akkor ott nem volt még ilyen gép. Most már tudom, hogy egy olyannal szebb, gyorsabb és minőségibb munkát lehetett volna végezni!
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest