Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdmftw
tag
nem a teljesitménnyel volt gond hanem a 6 éves játékkal. vonyitó coilwhine kezdődött minden egyes játékinditásnál és kellett pár perc mire észrevettem hogy 1200 fps van a menüben, miután lekorlátoztam 144-re a hang megszünt. illetve voltak microstutterek amiket sima driveres beállitások megoldottak.
-
rdmftw
tag
válasz Dark Archon #107 üzenetére
cyberpunk, atomic heart, system shock remake, callisto, deadspace remake, ixion, stray, god of war, gta trilogy, scorn és ez még csak az elmúlt 2év és csak azok amik érdekeltek.
ahhoz képest hogy egyszerübb lett/lesz videójátékot gyártani, a minőség fejest ugrott a fostengerbe, alfa játékokat akarnak 60-70 eurókért rásózni a hülyékre.
persze ha ezekután megemliti valaki a torrentet akkor egyből ő az antikrisztus.[ Szerkesztve ]
-
rdmftw
tag
ugyanez a helyzet a videókártyákkal is. egy 6700xt kártyával 3440x1440 felbontáson custom high/ultra beállitásokkal simán 90-120 fps jön az AAA cimekben. még cp77 basic RT bekapcsolásával is 70 fps minimum. nyilván fsr de nem lehet észrevenni a különbséget játék közben a nativhoz viszonyitva.
és ezeket a középkategóriás kártyákat már most fillérekért utána dobják az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest