Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Szenvedtem vele, a legjobb szó rá valóban az álmosító. Többször is bealudtam, végül képtelen voltam befejezni mert már inkább bosszantóvá vált az oda-vissza mászkálás, ráadásul néha teljesen értelmetlenül (beszélsz valakivel, majd átsétálsz a pálya túloldalára, hogy ott odaadj neki valamit.
Pedig szép a grafika, a sztori jó, van pár érdekes karakter és párbeszéd. De mindezt tudja a Grim Fandango is (mínusz a grafika mert elég régi) és még sokkal többet. -
Low Noise
senior tag
Én kipróbàlom, jónak tűnik a sztorija, a grafika is is tetszik.
-
CriticalHit
addikt
Köszi a tesztet, mert nagyon reménykedtem, hogy végre kapunk egy jó kis agytornász valódi kalandjátékot, mint például a The Neverhood, The Dig, The Longest Journey, Full Throttle, Broken Sword, Syberia, Disco Asylum, Ghost Trick, vagy a Voodoo Detective stb.).
Ne de amikor közel 45GB egy még csak nem is annyira kalandjáték! -
GodGamer5
addikt
Akkor ez is csak egy kalandjátéknak álcázott, átlagos, ráadásul elnyújtott sétaszimulátor lett...
Kár érte. Pedig az igényes nagyobb költségvetésű P&C kalandjátékokat már nagyítóval kell keresni és sajnos úgysem találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest