Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Szenvedtem vele, a legjobb szó rá valóban az álmosító. Többször is bealudtam, végül képtelen voltam befejezni mert már inkább bosszantóvá vált az oda-vissza mászkálás, ráadásul néha teljesen értelmetlenül (beszélsz valakivel, majd átsétálsz a pálya túloldalára, hogy ott odaadj neki valamit.
Pedig szép a grafika, a sztori jó, van pár érdekes karakter és párbeszéd. De mindezt tudja a Grim Fandango is (mínusz a grafika mert elég régi) és még sokkal többet. -
Low Noise
senior tag
Én kipróbàlom, jónak tűnik a sztorija, a grafika is is tetszik.
-
CriticalHit
addikt
Köszi a tesztet, mert nagyon reménykedtem, hogy végre kapunk egy jó kis agytornász valódi kalandjátékot, mint például a The Neverhood, The Dig, The Longest Journey, Full Throttle, Broken Sword, Syberia, Disco Asylum, Ghost Trick, vagy a Voodoo Detective stb.).
Ne de amikor közel 45GB egy még csak nem is annyira kalandjáték! -
GodGamer5
addikt
Akkor ez is csak egy kalandjátéknak álcázott, átlagos, ráadásul elnyújtott sétaszimulátor lett...
Kár érte. Pedig az igényes nagyobb költségvetésű P&C kalandjátékokat már nagyítóval kell keresni és sajnos úgysem találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs