- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Plazma TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Szenvedtem vele, a legjobb szó rá valóban az álmosító. Többször is bealudtam, végül képtelen voltam befejezni mert már inkább bosszantóvá vált az oda-vissza mászkálás, ráadásul néha teljesen értelmetlenül (beszélsz valakivel, majd átsétálsz a pálya túloldalára, hogy ott odaadj neki valamit.
Pedig szép a grafika, a sztori jó, van pár érdekes karakter és párbeszéd. De mindezt tudja a Grim Fandango is (mínusz a grafika mert elég régi) és még sokkal többet. -
Low Noise
senior tag
Én kipróbàlom, jónak tűnik a sztorija, a grafika is is tetszik.
-
CriticalHit
addikt
Köszi a tesztet, mert nagyon reménykedtem, hogy végre kapunk egy jó kis agytornász valódi kalandjátékot, mint például a The Neverhood, The Dig, The Longest Journey, Full Throttle, Broken Sword, Syberia, Disco Asylum, Ghost Trick, vagy a Voodoo Detective stb.).
Ne de amikor közel 45GB egy még csak nem is annyira kalandjáték! -
GodGamer5
addikt
Akkor ez is csak egy kalandjátéknak álcázott, átlagos, ráadásul elnyújtott sétaszimulátor lett...
Kár érte. Pedig az igényes nagyobb költségvetésű P&C kalandjátékokat már nagyítóval kell keresni és sajnos úgysem találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DDR3L laptop ram, mennyiségi kedvezmény!
- Hp EliteBook 835 G8 (AMD Ryzen 5 PRO 5650U 6 mag 12 szál, 13" FullHD) több darab akár 24.990Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/1TB
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest