Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Petya
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna segíteni nagyon megköszönném, biztos van vmi kézenfekvő segítség ez ügyben

-
P.Petya
csendes tag
Akkor nem lehet ezeket az usb-kütyüket valami virtuális driverként felülírni vagy hasonló?
-
P.Petya
csendes tag
újabb ropogós euró legombolása után természetesen szívesen segítene, de már egyszer kifizettem ami neki jár és szeretném használni is örökké

-
P.Petya
csendes tag
Hardlock Device Driver illetve Sentinel Device driver ami az usb kulcsot működteti
-
kraftxld
félisten
Progi neve?
Szerintem itthonról is meg lehet hosszabbítani a licenszt. -
P.Petya
csendes tag
Sziasztok!
A szitu a következő, vásároltam egy elég drága programot és időzáras hardware kulcsot kaptam hozzá, ami hamarosan lejár és már nem tartózkodok külföldön, hogy ezt megújíthassam, így szeretnék valami megoldást találni rá, hogy esetleg virtuálisan a hardware kulcsot tudja szimulálni és menne a továbbiakban is a program amit a munkámhoz vettem. A hardware kulcs típusa ''Hardlock''.
Köszi előre is az ötleteket!
Üdv. Pepe

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest