Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Petya
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna segíteni nagyon megköszönném, biztos van vmi kézenfekvő segítség ez ügyben

-
P.Petya
csendes tag
Akkor nem lehet ezeket az usb-kütyüket valami virtuális driverként felülírni vagy hasonló?
-
P.Petya
csendes tag
újabb ropogós euró legombolása után természetesen szívesen segítene, de már egyszer kifizettem ami neki jár és szeretném használni is örökké

-
P.Petya
csendes tag
Hardlock Device Driver illetve Sentinel Device driver ami az usb kulcsot működteti
-
kraftxld
félisten
Progi neve?
Szerintem itthonról is meg lehet hosszabbítani a licenszt. -
P.Petya
csendes tag
Sziasztok!
A szitu a következő, vásároltam egy elég drága programot és időzáras hardware kulcsot kaptam hozzá, ami hamarosan lejár és már nem tartózkodok külföldön, hogy ezt megújíthassam, így szeretnék valami megoldást találni rá, hogy esetleg virtuálisan a hardware kulcsot tudja szimulálni és menne a továbbiakban is a program amit a munkámhoz vettem. A hardware kulcs típusa ''Hardlock''.
Köszi előre is az ötleteket!
Üdv. Pepe

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest