- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare #299 üzenetére
hat egyenlore meg annyit csinaltam a dell-el hogy radugtam az asszony gepere es megmutattam neki is, hogy fajin
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
es akkor a 17esekrol meg nem is beszeltem
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott
-
GaBBoR
tag
-
Draki
aktív tag
válasz
HardWare #276 üzenetére
Köszi az információt a ramokról ez bíztatóan hangzik.
Az AMD proci árcsökkenés mikor válik kézzelfoghatóvá?
Alapvetően engem 3200+-os vagy 3500+-os Venice magos jószág érdekelne. Most keresek procit is, ha tudsz kedvező áron akkor azt is vinnék akár már csütörtökön.
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
válasz
HardWare #224 üzenetére
akkor az a helyzet, hoyg felmennenk vonattal az asszonnyal, de lenne egy kerdesem. megbeszeltuk ugyan, hogy mi a szitu, de van valamennyi esely arra, hogy nem jon lettre a biznisz? mert ennek fenyeben aldozunk a vonatjegyre es nem szenvedek tovabb az auto kergetessel. irj valamit, hogy kicsi, keves, sok, vagy semmi... aranyaiban vagyok kivancsi, hogy inkabb autot keressek, vagy bemerjuk vallalni a vonatot
-
Draki
aktív tag
válasz
HardWare #224 üzenetére
Engem egy MSI K8T Neo2-F alaplap éredekelne. (Ugye a lap új, bontatlan, dobozos?) Valamint 2x512MB Super Talent cl2-es mem. Gondolom az MSI lapban gond nélkül fognak menni párban hisz ez lenne a cél...
Az MSI lappal kapcsolatban még az lenne a kérdésem, hogy most 15000 vagy 15500 HUF az ára, mert a topicban 15500-öt láttam a linked alatt meg 15000-re van kírva nem mintha lenne különösebb jelentősége. Csak érdekes.
Véletlenül hasonló jóáron nem tudnál 3200+-os Venice magos A64 procit szerezni? Akkor azt is tőled venném...
A cuccokat mikor és hol tudnám átvenni? (Mail címem adataimnál.)
[Szerkesztve] -
Csibu3
tag
Szia SZia!
Nekem Oan DDR2-es ram kéne ami minimum 667-es és 2* 512 hoozávetölegesen a Corsair Dualkit kerül 22000ft netto-ba.... szal nekem nem kell Corsair. De müködjön...a lényeg ez....
A Dolog egy AA8XE-thirdeye -ba lenne mert most 2db Syncmax Ram van benne 2*512 ha ezt is beszámitod akkor már szobrot is emelek neked...amugy nekem egy x800 Turbom van és veri 6800 gt-ket..
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare #216 üzenetére
hat igy konkretan az a baj, hogy egy szallitos ismerossel mennek, aki 14kor mar kecskemeten szokott tankolni. miutan szallito, sajnos konkret idopontot sem tudnek mondani. azt hiszem keresek inkabb keresek akkor mas megoldast a szallitasra, de nem adom fel, kitalalok valamit
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged