Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare
üzenetére
hat egyenlore meg annyit csinaltam a dell-el hogy radugtam az asszony gepere es megmutattam neki is, hogy fajin
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
es akkor a 17esekrol meg nem is beszeltem
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott 
Aktív témák
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- Synology NAS
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott