Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare
üzenetére
hat egyenlore meg annyit csinaltam a dell-el hogy radugtam az asszony gepere es megmutattam neki is, hogy fajin
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
es akkor a 17esekrol meg nem is beszeltem
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott 
Aktív témák
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung A06 mobiltelefon
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott