Hirdetés
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #154 üzenetére
úgy néz ki eddig, hogy a héten nem fogok feljutni Pestre. Ha megyek, akkor is csak pénteken délután, átutazóban...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #151 üzenetére
nekem egy procit tapostak meg úgy, hogy még a lábnyom is rajt volt a borítékon. Majd megoldjuk valahogyan az átvételt.
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #148 üzenetére
én még nem tudom, hogy mikor jutok fel ismét Pestre. Lehet, hogy a posta lesz a megoldás. Majd jól becsomagolom... Írj mailt, hogy hova küldjem!
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #144 üzenetére
mit jelent a koli? Hol vagy koleszos? Valahogy megoldjuk, ha megírod, merre szoktál járni...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #142 üzenetére
természetesen működik a cucc! Jövő héten fel tudom vinni Pestre, ha megyek... Ha nem, akkor esetleg fel tudom adni a szegedi (Győr-Szeged) buszra, a milka árá meg át tudod utalni. Bár nem szívesen utaztatok ilyet busszal... Meg a buszosok sem visznek szívesen csomagokat...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #139 üzenetére
köszi, fél milka a tiéd lenne...
Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest