Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Én már egész kis koromban elfilóztam ezen, a 'Drágám, a kölykök összementek!' c. filmben Rick Moranis (ha jól írom) ecseteli, hogy az atomok közti hézag lecsökkentésével zsugorítaná össze a dolgokat, így könnyebb lenne szállítani, stb.
Na, ez elvben nincs így, mert a tömege attól miért is csökkenne? Mellesleg azt nem tudom, mennyi az 'atomok közti távolság', de az tény, hogy az atomon belül szinte irreálisan nagy az a tér, amennyire az elektronok keringenek az atommag körül. Namármost ha önmagában ezt a távolságot le lehetne redukálni anélkül, hogy az anyag tulajdonsága nem változna, már több nagyságrenddel kisebb tárgyakat kaphatnánk.Valahol olvastam, hogy egy fekete lyuk annyira össze tudná a Földet préselni, hogy alig lenne nagyobb egy kockacukornál. Régen olvastam, lehet azóta az író is más véleményen van, hála az LHC-nek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Bloodborne (PS4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest