Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Cimi+Csabi #69 üzenetére
Komolyan mondom eddig csak a fikázást kaptam mert leírtam a véleményem.
Ez azért van, mert egy vélemény megformálásához valamennyire azért ismerni kell az adott témát, ami a nyitó hozzászólásod alapján rád nem igaz. A génsebészeti kutatások jelenlegi helyzetéről sem tudsz megfogalmazni semmilyen véleményt genetikai és biokémiai ismeretek nélkül, mert egyszerűen magát a vélemény tárgyát sem tudod értelmezni a szükséges ismeretek hiányában.
Az LHC-ben folyó kutatások megértéséhez is mindenképp szükség lenne arra, hogy legalább képben legyél, mit is csinálnak ott, miért gyorsítják a részecskéket, stb. Én sem vagyok atomfizikus, de azért igyekszek a hírek alapján minél többet megtudni a dologról, mert érdekesnek találom, ezen kívül egyszerű paraszti ésszel is feltételezem, hogy minden bizonnyal a sokszáz egyetemi professzor atomfizikus nem hobbiból dolgozik ezen évek óta és a kutatások finanszírozói sem puszta kedvtelésből öntenek milliárdokat a projektbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest