Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    Helló!

    Kerestem a topikban véleményeket Cozze sütőkről, de csak keveset találtam és régebbről.
    Nem vagyok annyira hardcore pizzás, de jó ideje már kísérletezgetek a kovászos kenyérrel/pizzával.
    A tésztával már sikerült elérni egy szintet (nyilván nem profi szintet, de itthonra már elégedett vagyok vele), most már az itthoni sütő az akadály. Pizzavasat használok, grillfunkcióval kombinálva, de nem tud a sütő elég magas hőmérsékletet bármeddig is melegítem.
    Így most egy pizzasütés nálam ~7 perc, amit úgy oldok meg, hogy félidőben feltétezem, hogy ne égjen meg a feltét/sajt. Így viszont félidőben hőmérsékletet is vesztek és jobban ki is szárad a pizza, mint azt szeretném.
    A lakás kicsi, erkély minimális, így a gázos/fatüzelésű kemencék kizárva. Elektromos sütő jöhetne szóba.
    Az Effeowens N3 tudása bőven elég lenne, 220k körül van, de baromi nagy (a konyhánk is kicsi) és azért még ez az ár is kicsit húzós heti 1-2 pizzázáshoz.
    Olcsóbb alternatíva lehetne az elektromos Cozze13 (130k körül), de tartok attól, hogy nem véletlenül olcsóbb ennyivel.
    Az Effeovens 500C fok körül tud, a Cozze állítólag csak 400-450. Talán beérném a kisebb hőmérséklettel is, de ha valaki már próbálta és konkrét tapasztalatokkal/érvekkel le tudna beszélni, akkor hajlandó lennék inkább az N3 irányába nézelődni :)

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák