Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Helló!
Kerestem a topikban véleményeket Cozze sütőkről, de csak keveset találtam és régebbről.
Nem vagyok annyira hardcore pizzás, de jó ideje már kísérletezgetek a kovászos kenyérrel/pizzával.
A tésztával már sikerült elérni egy szintet (nyilván nem profi szintet, de itthonra már elégedett vagyok vele), most már az itthoni sütő az akadály. Pizzavasat használok, grillfunkcióval kombinálva, de nem tud a sütő elég magas hőmérsékletet bármeddig is melegítem.
Így most egy pizzasütés nálam ~7 perc, amit úgy oldok meg, hogy félidőben feltétezem, hogy ne égjen meg a feltét/sajt. Így viszont félidőben hőmérsékletet is vesztek és jobban ki is szárad a pizza, mint azt szeretném.
A lakás kicsi, erkély minimális, így a gázos/fatüzelésű kemencék kizárva. Elektromos sütő jöhetne szóba.
Az Effeowens N3 tudása bőven elég lenne, 220k körül van, de baromi nagy (a konyhánk is kicsi) és azért még ez az ár is kicsit húzós heti 1-2 pizzázáshoz.
Olcsóbb alternatíva lehetne az elektromos Cozze13 (130k körül), de tartok attól, hogy nem véletlenül olcsóbb ennyivel.
Az Effeovens 500C fok körül tud, a Cozze állítólag csak 400-450. Talán beérném a kisebb hőmérséklettel is, de ha valaki már próbálta és konkrét tapasztalatokkal/érvekkel le tudna beszélni, akkor hajlandó lennék inkább az N3 irányába nézelődniKöszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PS Plus előfizetések