Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orvil
tag
válasz
nem_tom #4276 üzenetére
a normalis klubbokban az elso edzes ingyenes, elmesz, kiprobalod, figyeled az "oregeket", aztan ott majd rajossz, melyik stilus all hozzad kozelebb. menj el thaiboxra, kickboxra, taekwondora, karatere, kungfura, meg amit talalsz, utana mar tisztabban latsz ..... puding probaja az eves. en a helyedben elmennek boxedzesre is, ott sem szarral gurigaznak, hidd el.
-
orvil
tag
válasz
nem_tom #4262 üzenetére
"a legolcsóbban oktatnak, nem több év az elsajátítása és alkalmazható az utcán is szükség esetén" - ez a futas, mese nincs
"Mindenképpen szeretnék valamit csinálni, de szeretnék anyagilag a lehető legjobban kijönni ebből." - ez a videojatek, ha elvernek meg fajni sem fogviccet felreteve havi par ezer forintos tagdij, esetleges formaruha vagy vedofelszereles nem fog a foldhoz vagni senkit, ha tenyleg akarja csinalni. elsajatitatni mindent le lehet hamar egy szinten, de ha szintet akarsz lepni, ahhoz ido kell. az utcara nincs kifejezetten jo irany, ha kes van akkor futas, ha tobben vannak, akkor helyzetfelmeres, majd bunyo vagy futas (ha nincs szerencsed akkor sokat fogsz jarni a rendorsegre, birosagra, ezt erdemes merlegelni). sajnos a mai vilagban nincs fair play, ha foldre kerulsz egyszeruen szettiporjak a fejed, mert azt latni a tv-ben, utana egy eletre ott marad a nyoma es jo baratsagot kothetsz a fogorvossal, szajsebesszel valamint a plasztikai sebesszel.
legjobb kombo ami nalam bevalt az a keleti harcmuv+kickbox+futas, szamomra ebben van rendszer, nyers bunyo, kondi, nem is unom meg .... persze ehhez kitartas is kell, heti 6 nap edzes,neha 7 azert odab@sz
-
orvil
tag
nem tul porgos ez a topic sracok, ezert ime a legkislanyosabb dolog ami megtortenhet az emberrel:
mult het hetfon futas utan nyujtas elott harmat rarugtam a konditeremben a fitness kick-box oktatasra rendszeresitett zsakra ballal, elotte megsoroztam par kombinacioval kezzel, erre lehorzsolta a labfejemrol a bort ugy egy kb 20 forintos nagysagban plusz a kezemrol is, valami erdes csuszos muanyag felulete van, nagyon gusztustalanul aljas .... megesik minden heten mindenkivel, hogy lab/kez veszit kis bort, nem igazan erdekelt ... gondoltam akkor, nyujtas, kozben sebnyalogatas .... erre nem akart beforrni hanem elfertozodott. 3x mostam ki szo szerint husig, majd 4 nap nulla edzes (se futas, se bunyo, se kondi) mivel meg cipot sem tudtam huzni, annyira fajt a kis gyoker seb a labamon. az 5. nap vegre felkemenyedett a seb, este el is mentem edzeni, leragasztottam raktapasszal, oszt reszemrol ennyi, erre bemelegites kozben szellembunyonal egyik sracot oldalbarugtam, viccbol elkapta a labam (idiota), visszahuztam, o meg a kormevel letepte a cuccot meg a sebet is tovig. leragasztottam, az edzest vegignyomtam, majd ujabb par nap melo otthonrol amit fel nem kemenyedett a seb hogy cipot tudjak huzni es el tudjak menni melozni (lakkcipo sajna, sportban vagy papucsban megoldottam volna). most komolyan mondom ilyen gusztustalan dolog reg nem tortent velem, amilyen kicsi olyan szar ... vegignyomtam mar versenyt torott bordaval, motoroztam torott vallal, torott kezzel, erre egy 20ft nagysagu seb hetekre megszopat .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...