Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen hangszóró?
Valószínűleg a csatlakozó mondta be az unalmast. Van benne egy kapcsoló, ami megszakítja az hangszóróhoz menő jelet, amíg be van dugva a fejhallgató.
Gariba megcsinálják, vagy ha nincs a hangszóróra garancia, akkor házi barkácsolással is meg lehet csinálni (hozzáértés szükséges).A fejhallgató valószínűleg hibátlan, addig dugd be közvetlenül a hangkártyába.
-
wicca
csendes tag
Nem akartam ilyen témával új topikot, ha valaki tud lécci segítsetek
Az a gondom, hogy vettem egy mikrofonos fülest, az jól működik, viszont amióta megvan -pár napja- csak azt használtam. Ma kihúztam és az asztali hangszóróm nem szól
Volt már valakinek hasonló gondja? Megnéztem, nincs lenémítva, végigjátszottam a hangkártya ellenőrzést, elvben működik. Ha nagyon feltekerem, a búgást lehet hallani benne. Minden ötletet előre is köszönök!
-
racing01
tag
Nekem is volt ilyen problémám!Én így oldottam meg!
Tedd be az alaplap cd-t és rakd fel újra a hangkártya drivert! Nekem még ekkor sem szólt!
Utánna (elvileg) megjelenik a tálcán (az óra melett) 1 hangszóró és arra kattintva megjelenik 1 ablak és ott kell kiválasztani valamilyen efektet! pl:city,room ilyenek lesznek ha jól emlékszem!Sok sikert! -
Derrrick
tag
Lehet, hogy egy kicsit általános a kérdés, de a hangszóróim nem szólnak egy ideje. Mik okozhatják a problémát?
A hangszórót kipróbáltam más eszközön és ott szólt, a gépen viszont az audiokimenetre kapcsolt más hangszóró/füles nem szól, tehát a gépen belül lehet a hiba. A control panel/Sounds and audio devices-ban nincs lehúzva a hang!
Mit kellene ellenőriznem? Minden ötletet előre köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest