Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen hangszóró?
Valószínűleg a csatlakozó mondta be az unalmast. Van benne egy kapcsoló, ami megszakítja az hangszóróhoz menő jelet, amíg be van dugva a fejhallgató.
Gariba megcsinálják, vagy ha nincs a hangszóróra garancia, akkor házi barkácsolással is meg lehet csinálni (hozzáértés szükséges).A fejhallgató valószínűleg hibátlan, addig dugd be közvetlenül a hangkártyába.
-
wicca
csendes tag
Nem akartam ilyen témával új topikot, ha valaki tud lécci segítsetek
Az a gondom, hogy vettem egy mikrofonos fülest, az jól működik, viszont amióta megvan -pár napja- csak azt használtam. Ma kihúztam és az asztali hangszóróm nem szól
Volt már valakinek hasonló gondja? Megnéztem, nincs lenémítva, végigjátszottam a hangkártya ellenőrzést, elvben működik. Ha nagyon feltekerem, a búgást lehet hallani benne. Minden ötletet előre is köszönök! -
racing01
tag
Nekem is volt ilyen problémám!Én így oldottam meg!
Tedd be az alaplap cd-t és rakd fel újra a hangkártya drivert! Nekem még ekkor sem szólt!
Utánna (elvileg) megjelenik a tálcán (az óra melett) 1 hangszóró és arra kattintva megjelenik 1 ablak és ott kell kiválasztani valamilyen efektet! pl:city,room ilyenek lesznek ha jól emlékszem!Sok sikert!
-
Derrrick
tag
Lehet, hogy egy kicsit általános a kérdés, de a hangszóróim nem szólnak egy ideje. Mik okozhatják a problémát?
A hangszórót kipróbáltam más eszközön és ott szólt, a gépen viszont az audiokimenetre kapcsolt más hangszóró/füles nem szól, tehát a gépen belül lehet a hiba. A control panel/Sounds and audio devices-ban nincs lehúzva a hang!
Mit kellene ellenőriznem? Minden ötletet előre köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a gondom, hogy vettem egy mikrofonos fülest, az jól működik, viszont amióta megvan -pár napja- csak azt használtam. Ma kihúztam és az asztali hangszóróm nem szól
Volt már valakinek hasonló gondja? Megnéztem, nincs lenémítva, végigjátszottam a hangkártya ellenőrzést, elvben működik. Ha nagyon feltekerem, a búgást lehet hallani benne. Minden ötletet előre is köszönök!