Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

Én is azt akartam irni mint Noo barátunk de már nem kell.
    Annyi változtatást ajánlanék(de az is jó amit Noo mondott) hogy esetleg forgácslap helyett tehetsz 2-3mm es alumínium lemezt amit frankón fe lehet csavarozni önmetsző csavarral vagy felrakhatod popszegecsel.
    Nem tudom kitől/mitől kértél árajánlatot meg hogy miből készülne de ha elmész egy lakatoshoz az max. 100k-ból megcsinálja.
    30mm-es harmatából frankón össze lehet hegeszteni, majd rárögzíteni az egyik oldalára a lemezt berakni a harmatakertbe az üveggyapotot, majd ráfogatni a keret másik oldalára a másik lemezt.
    Ha forgácslapot használsz amit lelehet szépen festeni az is jó.
    Egyébként a forgácslap ára táblában 1,5k/m2 de ha szabatod akkor 1,9k/m2.
    Használhatsz bútorlapot is(ami eleve vmilyen szinű és festeni se kell) az táblába 2k/m2,szabatva 2,5k/m2.(1 tábla olyan 5m2).
    Használhatsz üveggyapot helyett parafát is vagy vmi hangszigetelő szivacsot(amit hangszerboltban kapsz meg)de akkor elég a keret külsejére vmi beborító lemez.(persze használhatod mindkét megoldást egyszerre)
    Ajtónak én ugyanazt mondom amit Noo.
    Hőszigetelt üveg duplán amit le is irt.
    Én azt mondom ez is elég:4/10/4/16/4/10/4
    Ez eddig 52mm vastag ajtó, plusz a két szélére 10-10mm.
    Nincs az a hang ami ezen átmegy.
    A hőszigetelt üvegnek m2 ha jól emléxem 3,5-4k között van
    Az ajtót is megtudod csináltatni lakatosal és jól is fog kinézni.
    Lehet hogy rondán hangzik a ''lakatos'' szó mert általában az emberek egy igénytelen rossz szakma jut róla eszébe, de ez nem igy van mert ők is tudnak szépen dolgozni, főleg ha egyeztettek vele hogy milyen anyagja van és hogy mi hogy legyen.
    A lényeg az hogy nagyon szépen meglehet csinálni.
    Ajánlom hogy menj el egy lakatoshoz és beszéld meg vele.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák