Új hozzászólás Aktív témák
-
Whisperer
csendes tag
válasz
Pitykeee
üzenetére
Na. Végre sikerült megszereznem a szivacsokat. Bele is tettem a dobozba. Így valóban halkabb lett a gép. Persze nem 100%-osan csendes, kb. 70-80%-al, mintha a dobozon kívül lenne. Nekem így maximálisan megfelel, mivel a monitorom zúgása már hangosabb

Még az első, meg a hátsó ajtóra nem tettem semmit. Nem tudom, hogy mit tegyek. Lehet oda is tenni a hepehupás szivacsból? Vagy oda inkább sima szivacsot tegyek?
A légcsatornákat én is kibéleltem. Sajnos filc anyagot nem találtam, azért 0.5 cm vastag lábtörlő szőnyeget tettem helyette. Egy kicsit ''szőnyeg szaga'' van a doboznak.
Az alsó csatornát még nem volt időm bélelni, lehet hogy oda is kellene tenni vmilyen hangelnyelő anyagot? Ha igen, akkor arra gondoltam, hogy 0.5 cm vastag szivacsot fogok tenni.
A számítógépet tartó részre még nem tudom mit kéne tenni. Raktam oda is ilyen fekete anyagot (amivel a hangfalakat szokták bevonni), de az nem elég testhang szigetelő. Lehet hogy parafa jó lenne.
Még arra gondoltam, hogy a doboz alá kellene szerelni görgő lábakat, hogy könyebben lehessen mozgatni.
A hőmérsékletek maradtak ugyan azok: 4-5 fokkal melegebb minden a dobozban, mint a dobozon kívül.
Azt figyeltem meg, hogy ha leveszem a számítógép ház egyik oldalát, és úgy teszem be a dobozba, akkor kb. 3 fokkal hűvösebb minden. Ez miért lehet? Jobb ha inkább rajta hagyom az oldalát a háznak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest