Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
nah ezt az előző topik folytatásának szánom.
Nos, az LPT portra csatlakoztatható hangszütyőm immár működik, de lenne egy kis problámám, amibe talán valaki tunna nekem segíteni,
Naszal nem tudom kihasználni mind a 4 megabitet, amennyivel az lpt port száguld! Egész egyszerűen a hangkártya maximum 8 khz sebességgel szól, mert
a driverem túl lassan fut ahhoz, hogy az időzítő kontrollerrel együtt elviselhető bitráta szökjön ki! Tehát ha nincs benn a kódba az időzítéskorrekció, és elléphjet a hang egy kicsit, akkor 12 khz-n, ha benn van a rutin akkor 8 khz-n jön a hang a hangkártyámból. Kérdem én: érdemes lenne e a driver bizonyos részeit assemblerbe megírnom? Hogy lehet qbasicből assembler hívásokat intézni?
Jah amúgy fel fogom venni a hangkártyámat működés közbe és az avit ki fogom tenni ide! Remélem tetszeni fog!
Amúgy a hang most kb egy VIA ac97es és egy comodore 64 hangcsip hangminősége közt leledzik :):):)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest