Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
nah ezt az előző topik folytatásának szánom.
Nos, az LPT portra csatlakoztatható hangszütyőm immár működik, de lenne egy kis problámám, amibe talán valaki tunna nekem segíteni,
Naszal nem tudom kihasználni mind a 4 megabitet, amennyivel az lpt port száguld! Egész egyszerűen a hangkártya maximum 8 khz sebességgel szól, mert
a driverem túl lassan fut ahhoz, hogy az időzítő kontrollerrel együtt elviselhető bitráta szökjön ki! Tehát ha nincs benn a kódba az időzítéskorrekció, és elléphjet a hang egy kicsit, akkor 12 khz-n, ha benn van a rutin akkor 8 khz-n jön a hang a hangkártyámból. Kérdem én: érdemes lenne e a driver bizonyos részeit assemblerbe megírnom? Hogy lehet qbasicből assembler hívásokat intézni?
Jah amúgy fel fogom venni a hangkártyámat működés közbe és az avit ki fogom tenni ide! Remélem tetszeni fog!
Amúgy a hang most kb egy VIA ac97es és egy comodore 64 hangcsip hangminősége közt leledzik :):):)
Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest