Hirdetés
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
nah ezt az előző topik folytatásának szánom.
Nos, az LPT portra csatlakoztatható hangszütyőm immár működik, de lenne egy kis problámám, amibe talán valaki tunna nekem segíteni,
Naszal nem tudom kihasználni mind a 4 megabitet, amennyivel az lpt port száguld! Egész egyszerűen a hangkártya maximum 8 khz sebességgel szól, mert
a driverem túl lassan fut ahhoz, hogy az időzítő kontrollerrel együtt elviselhető bitráta szökjön ki! Tehát ha nincs benn a kódba az időzítéskorrekció, és elléphjet a hang egy kicsit, akkor 12 khz-n, ha benn van a rutin akkor 8 khz-n jön a hang a hangkártyámból. Kérdem én: érdemes lenne e a driver bizonyos részeit assemblerbe megírnom? Hogy lehet qbasicből assembler hívásokat intézni?
Jah amúgy fel fogom venni a hangkártyámat működés közbe és az avit ki fogom tenni ide! Remélem tetszeni fog!
Amúgy a hang most kb egy VIA ac97es és egy comodore 64 hangcsip hangminősége közt leledzik :):):)
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest