- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Xerox
tag
THX! :)
-
Xerox
tag
Beleraktam egy másik hangkártyát, nevezetesen Vibra 16 -ost, ami ISA-s és annak sikerült feltelepítődnie a programja. Tehát így megoldódott a probléma valamilyen szinten, mert van hang. Köszi azért.
-
Xerox
tag
Megnéztem, hogy mégsem vagyok benne biztos, hogy SoundBlaster 5.1 PCI-s a hangkártya, de a telepítő CD-jén SoundBlaster van írva az biztos. Nos megpróbáltam egy másik slotban is, de ugyanúgy kifagy a windows amikor telepíteni akarja a driver programját, és magától újraindul a gép, vagy csak kifagy. :DDD Egyébként a Sajátgép eszközkezelőjénél felismerve ott van a Hang, video és játék vezérlők alatt, hogy SB PCI, de felkiáltójellel, viszont az erőforrásainál nincs ütközés és azt írja róla, hogy az eszköz indítása során a windows lefagyott ezért nem fogja megkísérelni újra elindítani Hiba code: 11 , További infot a Súgó ASD részében találhat, ami sz@rt se ér. Más eszköznek sincs pedig erőforrás ütközése. Próbáltam már a Start menü Beállítások, Vezérlőpult, Programok hozzáadása Telepített programokon belül a Multimédia részt teljesen eltávolítottam és újratelepítettem, de úgyis ugyanez volt a helyzet: fagyás vagy újraindul a gép. A hangkártyán pedig nem néztem meg még a numbert vagymit. Nem tudom mi lehet a megoldás erre. PLS help! THX! :F
-
Xerox
tag
Live Soundblaster 5.1 PCI-s, ennyit tudok most jelenleg.
-
Xerox
tag
Windows 98 SE HUN és a többit sajnos egyelőre nem tudom. De majd megnézem.
-
Xerox
tag
Van egy Creative Soundblaster hangkártya egy Pentium I es gépben amin régebben még szólt a hang azzal a telepítő programjával, amivel most próbáltam telepíteni, mert új winchester lett beletéve, ezért kellett újra hangot csinálni, de nem sikerült feltelepítenem a hangkártya telepítőprogramját, mert amikor kiírja, hogy új eszköz telepítése, amikor felismeri, hogy új hardver van benne, akkor magától újraindul a gép, anélkül, hogy telepítené a programját. A sajátgép tulajdonságok/eszközkezelőn megjelenik ugyan a neve a hangkarinak Felkiáltójellel. Azt írja ki, hogy bővebb információt a Súgó/ASD részben találok, de az nem jó semmire. Erőforrás ütközést meg nem ír ki. Pedig már állítottam is, hogy másik szabad erőforrást használjon, de úgysem megy. Az a poén még, hogy amikor telepíteném, akkor magától odébb ugrik az egér mutatója is egy 5 cm-t. Ötlet? Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest