Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Genius SP-HF1250B V2
Szállítás után nincs basszus egyiken sem, és a bal alig szól. Bármi ötlet, hogy mi lehet a baja? Nem igazán értem, hogy a kábel húzódhatott meg, vagy a rázkódástól lett ilyen. Furcsa az egész. Akihez vittem ő is azt mondja, hogy nem látott még ilyet, vagy nem gyakori hiba. -
edda80
tag
Hmmm, úgy látom senki nem tud segíteni ebben...
-
edda80
tag
Hali!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a bal és a jobb hangfalam fel van cserélve.Mármint nincs gondja a hangfalnak, csak mivel a baloldalon van a hálózati csatlakozó ezért a jobboldali hangfalat tudtam baloldalra rakni.
Van olyan szoftver amivel belehet állítani, hogy felcseréljem őket virtuálisan?
-
G-Device
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy adott egy 2.1 Clarifier rs501 hangfal szett. Minden világít, a két szatelit rendesen szól, de mély hang nem jön ki belőle. Amikor csatlakoztatom akkor kiad egy “koppanó”hangot mint általában minden hangfal. Óvatosan megbontottam és a kábelek, csatlakozások látszólag rendben vannak.
Szerintem a beépített erősítő része működik, mert szól rendesen, csak nem jön ki hang a subwooferből. -
Mikisys
őstag
Nem valószínű, hogy a hangsugárzó a vétkes, hanem inkább az alaplapi hangkártya az, ami alja-minőséget produkál, vagy a hangkártya a gyenge.
Csodát nem lehet egyiktől sem elvárni, ami a neten fellelhető hanganyag, az mind-mind másolat, felvétel valamiről, aminek eleve korlátoltak a minőségi mutatói, tehát HIFI, vagy High-End minőség nem érhető el.Üdv!
-
Ishimaru
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy 2.1-es Genius hangfallal gyűlt meg a bajom. Windows 10-em van, és akármit csinálok, az istennek sem akar szólni rendesen a basszus. (Lényegében alig produkál valami mélyet.) Biztos nem hangfal probléma, mert ez már a második 2.1-es, amivel így járok.
Valami ötlet, hogy mit kezdhetnék vele? -
JoePapa97
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám. Tegnap lett új alaplapom: Asus b85m-gamer,és a mostani hangfalam valahogy nem akarja befogadni mert elkezd recsegő hangokat kiadni mikor még zenét sem indítok el.
Hangfalam: Led Sound Dancing Water 2.0 (LSSPK20) Aktív hangfal.
Szerintetek mi lehet a baj? Köszi előre is! -
danez11
csendes tag
Sziasztok!
Karácsony után vásároltam egy Trust Tytan 2.1-es hangfal szettet, ám amikor a kipróbálásra került a sor, a jobb hangszóró (egy bizonyos hangfrekvencián) undorító, zavaró recsegő, sistergő, búgó hangot ad ki....
Ezután bedugtam a bal hangfalat a jobb csatlakozóba, ilyenkor a bal hangfal produkálta ugyan ezt a hibát. Szóval gondolom a jobb csatlakozóval valami hiba, vissza is küldtük a bolthoz, kaptunk újat, de ugyan ez a hiba... most vagy 2x is szart küldtek vagy valamit állítani kell a gépen hogy szépen szóljon?
-
Betti74
csendes tag
Sziasztok Betti vagyok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Fujitsu siemens 5.1-es hangfalam, egy Génius 5.1-es hangkártyám. Mind idáig tökéletesen működött minden hangfal. Most csak úgy működik, hogy külön -külön bedugdosva vagy csak a mély hang szól vagy csak a magas . Tehát külön-külön szólnak a hangfalak de úgy nem ahogy eredetileg be kell dugdosni őket. Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek valami tippet adjatok, hogy vagy a hangfal szett romlott el vagy a hangkártya?
Köszönöm előre is!
-
HoSzeE
csendes tag
Hello
Van 1 Logitech z-560 hangfalam,de nem tudom miért serceg állandóan? ha elindítok valami zenét akkor nem hallani,de alapba nagy idegesítő.Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm. -
mijos
senior tag
Hali.
Nekem van egy 5.1-em és nem működik jól. A sztereó hangfalak mélyládán található csatlakozásaiba dugva szólnak csak a hangfalak. Vagyis a center és 2 szatellit nem szól, csak akkor ha ebbe a 2 lyukba dugom. Mi lehet a baj ? -
Dragonball94
csendes tag
sziasztok
nekem olyan problémám lenne hogy a hangfalam csak ugy elkezd szirénázni és nem tok vele mit csinálni igy nem lehet zenét hallgatni
lécc segitsetek köszi -
SalvadorLynx
aktív tag
Hi! Van nekem egy creative 5.1 -es rendszerű hangfal szettem. Az utóbbi időben elkezdett "horkolni". Ha felhangosítom akkor megszűnik a horkolás, ha zenét hallgatok akkor lehet , hogy csak nem hallom, de akkor úgy tűnik nincs gond. Mi lehet a hiba?
-
-KoKeSz-
tag
Hát ahogy kivettem a rövid ''leírásból'' nem éppen minőségi cucc, bár meg kell hallgatni ezeket...kinek milyen hangzás tetszik!
De azért jó lenne találni valakit akinek van és tapasztalatból megirná hogy megér e 30e Ft-ot...mert a leírása alapján megéri!
De lehet jobban jár az ember két hasonló Pioneer-al kicsit drágábbér.
Mindenesetre köszi!!! -
-KoKeSz-
tag
Igazából nekem nem problémám van egy hanfallal, hanem kérdésem lenne.
Itt egy leírás amit olvastam egy bizonyos hangfalról:
• hangsugárzók; mély: 250 mm papír kónusz ; mélyközép: 2 x 165 mm polipropilén
• magas: 1'' fémezett mylar dómsugárzó
A mélyen akadt meg a szemem...nem nagyon értek hozz de papírból készült mélysugárzó mennyire időtálló és mennyire birja egyáltalán a terhelést (amugy 150 watt van megadva névleges teljesítménynek)...nem kezd el torzítani egy idő után????
Ja és mit takar a fémezett mylar dómsugárzó???
Köszi a választ!!! -
(Bundás)
addikt
Kösd a jobb elsőt, a bal első helyére, utóbbit pedig a jobb első helyére, hogy biztos a bal elsővel van-e baj.
Mozgasd a kábelt, hogy nincs-e megtörve.
Ha ezek után tényleg a bal elsővel van próbléma szedd szét, hátha megszakadt a forrasztás, fizikai sérülés jele. Esetleg hangszóró csere. -
Daweee
őstag
Hy!
Elnézést a modiktól a topic nyitásáért, de nem találtam olyat amibe beleillik a problémám:
Van nekem egy speedlink aphrodite a négyzeten(aphrodite2) 5.1 hangrendszerem, úgy 2 éves és azt vettem észre hogy a bal első hangszóró halkabban és erőtlenebbül szól mint a többi. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest