Hirdetés
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Aktív témák
-
largunt
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos csak jack bemenetei vannak az 5.1-nek
Közben megoldódott a probléma, vettem árnyékolt jack kábeleket, mert mint kiderült az először használt kábelek vizsgálata után (szétszedtem egyet, és nem volt benne olyan harisnyás árnyékoló rész).
Nem mondom nehéz volt árnyékolt kábelt szerelnem, egyszerűen nem találtam 10 m-es árnyékolt jacket...
Muszáj volt egy 1 jack - 2 RCA kábelt beszereznem és azzal megoldanom.Az új kábelekkel max hangerőn is csak elenyésző zúgást produkál.
Ami még érdekes, hogy nem feltétlenül működik az a teszt, hogy a kábelt bedugod az 5.1-be, a kábel másik vége meg szabadon lóg és várod, hogy ne búgjon.
Így az árnyékolt kábel is búgott. Viszont amikor a másik végét bedugtam a helyére, a PC-be, akkor ez megszűnt. -
MasterMark
titán
Milyen 5.1-ed van? Ha tudod optikai kábellel kösd rá.
-
largunt
csendes tag
Aki tud légyszi segítsen! Így nem tudom nézni a filmeket, mert még a fejem is belefájdul

Jobb kábelt kellene vennem?

-
largunt
csendes tag
Valaki? Lécci segítsetek!
-
largunt
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a számítógépemet szeretném összekötni egy 5.1-es hangrendszerrel és ehhez vettem 3 db Jack összekötő kábelt (10m hosszúak):
http://eurobeat.hu/index.php/Manufacturer/Kabelek-adapterek-elosztok-Audio-Video-PC/Audio/Jack-audio-kabelek/2018-35mm-Jack-Jack-kabel-10m.euelektroA rendszer összerakása után azonban a hangszórókban és a mélynyomóban erős
zúgás hallható.Egyéb infok:
- a számítógép és a hangszóró ugyanabba a dugaljba van bedugva,
- kipróbáltam a kábeleket együtt és egyenként is bedugva,
- alaplapi, illetve másik hangkártyával is próbáltam,
- a kábelek közvetlen környékén nincs más kábel (villany, stb.), ami bezavarhatna esetleg,
- ha az eredeti zsinórokat használom (ezek 1,5-2 m hosszúak), akkor nem zúg
- ha a számítógépből kihúzom a jack kábeleket, tehát a kábelek csak a mélynyomóba vannak bedugva, akkor a búgás jóval erősebbé válik.
- kipróbáltam a kábeleket egy másik hangszóróval, de azt is megbúgatjaA kábelek hibája okozhatja ezt?
Esetleg lehetne valamilyen erősítőt, vagy zajszűrőt (valamiféle (galvanikus) leválasztót, vagy Di-Box-ot) alkalmazni?Köszi!
Üdv,
largunt
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Filmvilág
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Indul a ChatGPT Health
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest