Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Természetesen nem éri meg...
De én is kisajtolom a BIOS-ból az utolsó FPS-t típusú Gamer vagyok... Akármilyen memóriám van... Ahogy öregszem, egyre több a pénzem... És egyre inkább engedek meg magamnak "drága" játékokat.
Amúgy nem tudom, hogy miért jó érzés nekem több száz ezer forintos CPU-t aliexpresses delidelő toolal delidelnem magamnak, majd direct -die hűtésre kötnöm... Illetve DDR4 memóriát 1,6v on járatni 4533 CL17-17-17 es időkkel...
De az ilyen őrülteknek van kitalálva az Apex, meg ezek a memóriák... Amiken pár év múlva röhögünk, amikor majd 10ghz+ ramokkal fognak dobálni minket.
Hozni hoz a konyhára, aki csak az FPS miatt venne 6400 vs 8400mhz es memóriát annak nem éri meg... Már csak azért sem, mert ami a fentebbi képen van, azokhoz órákat kell túrni a biosban, mire belövöd...
Viszont ha ennyire belövöd, akkor már nem is 1-2 fps ről beszélünk... Tomb Raiderben 100+fpst lehet hozni ram+cpu oc val... És még egészséges kereteken belüli OC ról beszélek.
Nyilván az a játék jól skálázódik ezekre az OC-kra... Nem mindegyik ilyen, de sok helyen nyersz ezekkel bőven!
De ezt megvenni nem tudod, ezt be kell lőni a biosban, neked!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ezt megvenni nem tudod, ezt be kell lőni a biosban, neked!