- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
AMD-nél jelenleg a 6000 MHz aminek többé kevésbé működni illene, az EXPOs (amd xmp-je) memóriák is jelenleg eddig vannak. Tehát a 6000Mhz "illene működnie" gyári tunning, a 6200Mhz még jó eséllyel működik finomhangolással, 6400MHz meg amennyire tudom már szerencse. Én szimplán belőttem rgy finomhangolt 6000-es expot
AMD-nél elsősorban az elsődleges és másodlagos időzítések finomításával lehet játékteljesítményben jól hozni. Ehhez érdemes Hynix chipes memóriát venni. Ezek hangolásához vannak jó útmutatók. Kb ennyi, ha az ember nem akar sok időt beleölni
-
Balu77
őstag
Hát nem teljesen. Sajnos a K-s proci és z-s lap kombó is sokszor még a 6400-at is neccesen veszi. 7200 felett meg már igen lutri hogy sikerüljön, a 8000-nél meg alsó hangon egy maximus apex alaplap dukál 2 ram slottal. (ott más a ramok távolsága ezért stabilabb). Nem egy fórumon és értékelésben olvasom ezeket. Csak egy példa: Asus rog strix z790-e lap qvl szerint lazán vinné a 7200-őt. A valóságban meg már 6600-nál feladta a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő