- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Üdv. Segítséget kérek. Olyan hálózati kamerát keresek ami SIM kártyás, beltéri, ható távolság 10 méter, mikor riaszt küld értesítést, küld fényképet a telefonra. Ha nem lehetseges akkor videót. Ha csak felhőbe akkor nem fizetős lehetőleg. Előnyben a nem forgatható objektiv. Áramszünet esetén fél óra saját tápegység, ha kezd merülni akkor riasztás. Telefonról aktiválás. Köszönöm.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Köszi. ebay-n néztem ott nem kínálják. A videó rögzítése hogy működik? Mert a bejárattal szembe akarom fej magasságba szerelni hogy ha valaki lehajtott fejjel tori fel a kéglit akkor ne a tarkóját vegye a kamera. Ezért a kártya nem opció rögzítésre mert a betörő magával visszi.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
Engem az téveszt meg, hogy azt irja hogy riasztás alkalmából küld fényképet. Küld képet sorozaz felvetelt 5 darabot az már nekem elég. Addigra észreveszik a kamerát és leverik mint vak a poharat. Elébb még nem volt ott a válaszom azt hittem elkeveredett. Mindegy kétszer irtam le
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz hevepapa #30457 üzenetére
Mivel ha el tudok önállóan küldeni egy email akkor jó napom van, ezért szeretnék segítséget kérni. Koromnál fogva nem tanultam és már sose fogom átlátni a teljes képet. Ezért kérek segitseget. Kamera 5-6 méterre az ajtótól, 4G csatlakozas, mikor riaszt küldjön fényképet ami felismerhető.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz jézusom #30470 üzenetére
Értem és köszi a választ. Ez egy hétvégi ház nincs kábel net. Ezért gond a mem kártya mert a rabló úr kiveszi belőle. Azért nem akarom a mobil routert hasznalni, mert a környéken télen nincs másik WiFi és igy a házat be lehet azonositani, és a betörő zoknit huz a fejére. Ha csak mobil van akkor ha a házat áramtalanítja az se gond mert veszek egy szünet mentest. Nem tud felkészülni
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz hevepapa #30522 üzenetére
Arra gondoltam hogy üzembe helyezem a kamerát és ha nincs riasztás akkor csak mikor jövök megyek élesítem kikapcsolom. Ez olyan rövid idő ami ad egy biztonsagot? Nem örzök atom titkokat, nem érdemes napokat arra forditani hogy törjék a rendszert. Jól gondolom?
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Kamerák felhő szolgáltatása körülbelül mibe kerül? Ha telefonon nézem előben a betörő urat akkor az app engedi rögzíteni a felvételt? Több boltot megkérdeztem, árulnak valamit, de a leg alapvetőbb kérdésre nem tudnak valaszolni a készülékek műszaki paramétereit tekintve. Én ha egy emailt önállóan el tudok küldeni akkor jó napom van, de azt látom hogy félszemüek között én vagyok a császár!
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz hevepapa #30587 üzenetére
Következő volt a kérdés: a készülék készenléti áram felvétele mennyi. Válasz 12 V !!! Gyártó eszköz gazdálkodás volt a munkaköröm. Egy vállalkozás ilyen tudású forgalmazó esetén mikor rendel néhány milla értékben terméket? De az igényem a következő: 4G kapcsolat, 5 méterről beltéri éles kép, riasztás esetén esetleg email mellet SMS, és nem tudták megmondani hogy a behatolás észlelése után hány képet csinál milyen időközönként. Mert arra nem vagyok kíváncsi hogy az ajtó megmozdul, arra vagyok kivancsi hogy a ficko a helyiségbe lép és utana fel perc múlva jön a társa!
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz hevepapa #30587 üzenetére
Minden felvetett kérdést már részleteztem. Az nem válasz hogy nézzem meg, mikor a forgalmazó konkrét kérdésre nem válaszol. Én azt kérdeztem, hogy havi 100 vagy 100 ezer forint a szolgáltatás. Többször leírtam hogy a betörő max 1 perc alatt a készüléket hatástalanítja ezért memoria kártyát venni bele pénz kidobás!
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz hevepapa #30597 üzenetére
Már egyszer leírtam. Szerintem engedjük el! Irod hogy az előfizetés más ha 1 hónap más ha egy év. Forgalmazó nem tudja leírni hogy egy hohap 5 forint és 1 év 50 forint. Mikor én egy berendezés után érdeklődtem mint gyártó eszköz gazdálkodó akkor ilyen válaszokat nem is vettem tudomásul!
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz boborján2 #30610 üzenetére
Szövegértési nehézség ! Van a készenléti áram felvétel amire kíváncsi voltam, hogy tudjam mekkora szünetmentes kell 3-4 napra. És van a riasztási áram felvétel ami teljesen mindegy mekkora mert riaszt és utána 1 perc múlva a betörő úgyis leveri a készüléket a falról! Ebben mi a nem érthető? De a kiinduló pont az volt hogy a forgalmazó a kérdésemre azt irta hogy 12V
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Azt megtudjátok mondani, hogy ezek a kamerák (nyilvan különböző mértékben) körülbelül milyen legközelebbi távolságon készítenek éles képet? Mert több forgalmazót kérdeztem nem is válaszolnak! Lehet hogy nekem a beltéri üzemmód miatt csak baba kamera a megfelelő.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz jézusom #30674 üzenetére
Köszönöm. Minél tobbet olvasok annal tobb a kérdőjel. Találtam napellemes készüléket ami készenléti üzemmód eseten 1-2 honapig bírja feltöltes nélkül. Tudnám működtetni mert télen is lejárok havonta a telekre, és nem látni hogy a napelem táplál egy riasztót. A gond, hogy a készenléti üzemmód mivel csak a mozgást érzékeli mint a lépcsőházban a lámpa észlelés eseten (nem pontosított néhány masodperc alatt) vált át normál üzemmódra mikor fel tudja mérni hogy a mozgás a beállított tárgyat vagy személyt érzékeli. A hálózati táppal működő készülékhez lehet venni 6 ezer a szünetmentes árramforrás. De hogy mit jelent azt nem irja. 1 perc, 10 perc hány óra? Kezdek elveszni a történetben .
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz jézusom #30679 üzenetére
Beltérben használnám 5 méterre az ajtotól. Ezért lényeges a legkisebb fókusz távolság. Áramszünet esetén minimum néhány órát működjön szünetmentes tápról mivel a hálózat légvezeték igy működő képes. Kizarolag 4G adatforgalom, olyan termék amihez jár 3 nap felhő tárolás ingyen az se árt. Sajnos az készenléti üzemmódban működik és a két üzemmód közötti váltás alatt az ajtóból a fickó a kamera alá áll és akkor semmi értelme a kamerának.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Az a probléma hogy gyártó eszköz gazdálkodás volt a munkaköröm. Tehát egy berendezés paramétereit szakszerűen meg tudom kérdezni. A forgalmazók még nálam is butábbak! Áru ismeret semmi! Olyan dolgokra nem tudnak válaszolni amit ha egy betanitott munkás nem tud, akkor kell egy másik kategória! Ezért nézek videót, nézem a kínálatot. Olvasom, hogy amelyik kamera képet küld azt Gmail nem minősíti biztonságos forrásnak és annyi. Egyetlen forgalmazó nem irja! Ezért kérek itt segítséget. Az információ amit írtál rendkivul hasznos és köszönöm. Ez se jelenik meg sehol, pedig a leg lényegesebb számomra.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz motrola #30686 üzenetére
Amit korábban nem írtam. Ez a ház 50 éve áll, és még a környéken se volt betörés. Most viszont hogy be fognak törni, és azt is tudom hogy ki az illető az egészen biztos! Tehát fényképpel a zsebenbe akarok a rendőrségre menni. Ha egy ajtó megmozdul pár centit, mint amikor a lépcsőházi világítás alatt is kis mozdulatot teszek akkor már elindul a riasztas ha nem ember alakra van állítva? Nyilvan hálózat függő, de a riasztást az észlelés számítva hány másodperc mig rögzíti a képet és feltölt a felhőbe?
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
válasz bogabi #30707 üzenetére
Úgy mutatják a videóban, hogy a kamerát úgy kell elhelyezni hogy ne tudjon a faszi addigra holt térbe kerülni mig fel nem áll a rendszer. Ezt kihangsújozta. De 1-2 másodpercet mond ami nyilván csak egy szójáték. De havonta megyek le, és gondoltam feltöltőm. De igy a késés és a beltéri rövid táv miatt felejtős.
BENEFON DELTA--------N8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VoLTE/VoWiFi
- Egészséges életmód
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Redmi 13C 128gb Fekete
- Bomba áron dobozos új Lenovo Legion Slim 5 /Ryzen7-8845HS 32GB 512GB SSD RTX 4060 8GB 240 Hz Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 gb Titanium Blue, kártya független
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PlayStation 4 Pro 960 GB-os SSD-s belső tárhellyel, 2 kontrollerrel és egy töltővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest