-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgomb
csendes tag
Helló!
Adott két darab P2P WIFI Camera, és egy SYSM Monitor nevű kezelő program. Az első kamerát nagyon gyorsan be tudtam állítani. WIFI is elsőre működött. (és azóta is jól üzemel) A problémák akkor kezdődtek, amikor a másodikat is be akartam volna üzemelni. UTP kábellal nagyon jól működik. Viszont, amikor beállítom a WIFI-t is, akkor miután azt mondja, hogy húzzam ki a kábelt, már nem működik. Próbálkoztam mindennel, fix ip címmel, stb. de nem hozott eredményt. Amint beállítom, hogy WIFI-n működjön, nem megy. A másik kamera zavartalnul működik tovább.
Ezután megnéztem a router-ben az éppen kiszolgált eszközöket. Itt megnéztem az eszköz MAC címét. Viszont a programon belül teljesen más MAC cím van. Gondoltam megváltoztatom. A programon belül át is lehet írni, de amint leokézom ismét elszáll a kamera. Újra indításkor pedig ismét a régi (vagyis más MAC cím van, mint amit a router programjában látok) MAC cím található.
Feltételezem, hogy ez lehet a baj. Viszont azt nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám orvosolni.
Esetleg valakinek valami ötlet?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Renault, Dacia topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged