Aktív témák
-
_az
senior tag
Cső mindenki!
Az előbb (3-4) perce vidáman netezgettem, mikor észrevettem egy apróságot a monitorral és természetesen egyből IDE rohanok sírni. :)
Szal az a helyzet, hogy a monitor aljánál a középen van egy pirosas-feketés pötty. Kb 1 pixelt foglal el. Aszittem egy porszem, de hiába törölgetem, nem az. Kikapcs-bekapcs megvolt, továbbra is ott van. A monitor egy Acer al1711. Amúgy tök jó. Namost akkor ez halott pixel??? Ez így marad??? Mert akkor lehet, hogy vissza kéne cserélni... nemde? Vagy meg lehet szűntetni???
Az az igasság, hogy persze egyik oldalon ott a tény, hogy el lehet így is navigálni, de ezt csúnyán ellensúlyozza, hogy 100 ropi volt. Ha kiadok 100 ropit egy tft-re akkor meg legyen tökkkéletes, nem??? Amúgy vissza lehet cserélni.
Vélemény? Fordult valakivel ilyesmi elő??? Írjatok lécci...
Üdv
_az
Aktív témák
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest