- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
_az
senior tag
Cső mindenki!
Az előbb (3-4) perce vidáman netezgettem, mikor észrevettem egy apróságot a monitorral és természetesen egyből IDE rohanok sírni. :)
Szal az a helyzet, hogy a monitor aljánál a középen van egy pirosas-feketés pötty. Kb 1 pixelt foglal el. Aszittem egy porszem, de hiába törölgetem, nem az. Kikapcs-bekapcs megvolt, továbbra is ott van. A monitor egy Acer al1711. Amúgy tök jó. Namost akkor ez halott pixel??? Ez így marad??? Mert akkor lehet, hogy vissza kéne cserélni... nemde? Vagy meg lehet szűntetni???
Az az igasság, hogy persze egyik oldalon ott a tény, hogy el lehet így is navigálni, de ezt csúnyán ellensúlyozza, hogy 100 ropi volt. Ha kiadok 100 ropit egy tft-re akkor meg legyen tökkkéletes, nem??? Amúgy vissza lehet cserélni.
Vélemény? Fordult valakivel ilyesmi elő??? Írjatok lécci...
Üdv
_az
Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest