- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Te sem nézed gyakran a topikod... Kérlek írj e-mailt, ha kell valami, mert nincs értestőm, és nem nagoyn érek rá manapság.
-
Cs_Laci
senior tag
Amúgy este kaphatsz fotót, de hangsúlyozom, ha kell, akkor gyorsan le kell rendezni, mert nagoyn nincs időm (Lásd Cs_Laci végső kiárusítása topik..)
-
Cs_Laci
senior tag
Van egy ASUS A7V8X-X alaplapom. Elszállt rajta valszeg egy stabilizátor rész, ezért állandóan újraindul. Vicces, de egy Win XP telepítést kibír !!!
Van egy 40gb-os Vinyóm. tökéletesen működött, de egyszer 2 percre leszedtem az elektronikát, rátettem egy másik vinyóra ami nem volt jó, és elektronika hibára gyanakodtam, de nem ment vele, visszatettem erre is, és nem látja a BIOS. Felpörög, meg minden, de nem.
Mindkettő majdnem működik, semmi külsérelmi nyom.
Van egy CD íróm is, ami hibátlannak néz ki, felpörög, kinyílik, DE nem látja a CD-ket.
Vinyó helyett van egy olyanom, ami 60 GB Western Digital, és Bad sectoros mint állat (40 GB jó belőle) de amúgy megy, és mint ilyen külsérelmi nyom mentes.
Vagy vane gy 80-as vinyóm, amim felpörög, de kerreg, és hiányzik egy PIN az IDE bemenetében.
RAM-om, VGA-m nincs.
Lap + Vinyó 4K, ha a WD kell, akko 5K CD 1K.
De tippem sincs hogy oldható meg az átadás, és Vasárnapig meg kell oldani, mert elutazom külföldre minimum fél évre..
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
ROSSZ lapot keresek 2400+os athlonhoz, 256-512ddr-333-400 ROSSZ
ROSSZ vga (9800pro vagy v.mi hasonló)
és ROSSZ vinyót (40-80GB)!
Nem akarok átverni senkit a hardverrel!!!
KÜLSÉRELMI NYOM NE LEGYEN A DOLGOKON!
az egész dolog max 14k-ét érne meg nekem!!
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest