- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
... jah, az átlag orosz emberszabású aztán nagyon képben van, így el tudja dönteni, hogy ez most jó-e neki, meg egyébként is a szabad orosz választásokon mindenkinek figyelembe veszik a szavazatát, azt ahogyan döntött
(nem, és ezekután el tudom képzelni Te mekkora álomvilágban élhetsz az orosz világról )
---
a hozzászólások hűen tükrözik, miféle mutyiország vagyunk és mennyire "megoldásra törekvően" agyalnak nagyon sokan vajon a saját vállalkozását is mindenki ennyire könnyedén "vezetné", filléres (!!!!!!) haszonért kockáztatna "mindent" ?
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
őstag
válasz GadgetMAN #108 üzenetére
Még a #109-hez annyit tennék hozzá, hogy az oroszok le vannak szedve a bankrendszerről. Vagyis fizikailag képtelen vagy oroszországi bankba/címre utalni. (Szerk: ez vonatkozik #110-re is reakciónak.)
Illetve a srác meg még mindig Oroszországban él és dolgozik, ezért is van ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
kovcsrob
tag
Nem teljesen mindegy, hogy ki hány éves?
Van aki 30-40 éves korára nyit egy bankszámlát egy banknál.
Van, aki meg több céget alapít a világ több pontján, csak mert ott kedvezőbb/kényelmesebb az adózás, vagy könnyebb egy adott dologra vállalkozni.
De mivel erről az egészről beszélünk, itt már régen nem a fizetésről szól a dolog.
Vagy a fejlesztő úgy gondolja, hogy a szoftver a piacon többet ér és az MSI szerződésszegése miatt elveszíti a jogokat. Esetleg jobb pozíciót lehet kiharcolni.
Vagy az MSI úgy gondolja, hogy ideje a fejlesztőtől megszabadulni és/vagy belső fejlesztést csinálni a szoftverből és/vagy több MSI hez kötött funkciót rakni a szoftverbe, hogy jobban feléjük terelődjenek a vásárlók.
Vagy csak simán összevesztek a szerződés valamelyik pontján és így akarnak pozíciót javítani. -
GadgetMAN
csendes tag
válasz GadgetMAN #107 üzenetére
És bocs. Még egy hozzászólás... Azzal takaródzni, hogy nem tudjuk, hogyan utaljuk át a pénzt... Ne már. A mai világban komolyan???
De ez a srác, feltételezem, hogy már régen nem Oroszországban él... Tehát nem is ott adózik.
Mondjuk az MSI-től ez nem egy idegen magatartás. Már pár esetben összehozták... -
GadgetMAN
csendes tag
válasz fatpingvin #25 üzenetére
Egyetértek. Gyökér gyártó. Pusztuljon. Mindig is gyökerek votlak.
-
Hegyirabló
veterán
-
shaddam
aktív tag
Érdekelne ki hány éves meg mit dolgozik aki nem érti miért nem lehet utalni. Persze birkák seggében is oda lehetne csempészni a dollárt, de hogy számoljanak el róla hogy miért cselezik ki a szankciókat és fizetnek? Büntiből ők is kapnának egy kis szanciót aztán elesnek a piacuk nagyrészétől
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
ricsip
addikt
válasz Hegyirabló #102 üzenetére
ja hát igen vajon mennyire macerás oroszoknak utazgatni a világban manapság.. Volt flightradar animáció tavaly ősszel, mikor az az elmebeteg berendelte a tartalékosokat is, hogy az emberek hogy menekültek bármilyen szabad járattal bármennyi repjegyárért az országból.
-
-
Hegyirabló
veterán
"Max. ha odautazik személyesen."
De még ez sem biztos, hogy olyan egyszerű manapság nekik.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Vincent_
aktív tag
Ezt se vártam volna (egy ekkora cég egy ilyenen csússzon el...).
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
prmcsk
addikt
Röhej és van aki eszi ezt a maszlagot ? Nyit egy számlát valamelyik kamuszigeteken és oda utalnak. Megteszik ezt 100 milliárdokkal is...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
ballazol
senior tag
-
PCProfessor
aktív tag
A GFE egy bloatware szutyok, tele haszontalan cuccokkal mint ahogy előttem írták. Bőven jó az nv control panel. Legalább profile inspectorral lehet import meg exportálni oda dolgokat amik nem bugolnak ki. Megkönnyíti a driverek frissítését és a beállítások 3 kattintással visszahozhatók.
Dupla áron adja, alkudni meg nem lehet.
-
kovcsrob
tag
válasz Lacccca87 #94 üzenetére
Túl olcsón dolgozott a fejlesztő. Így a szoftver értéke is alacsony. Az eredmény az lett, hogy nem éri meg az MSI nek egy céget létrehozni PL Kínában vagy Indiában azért, hogy az tovább utaljon és a könyvelés is rendben legyen.
Lásd gáz, gyémánt, titán. Meg még számtalan dolog, amit sikerül kifizetni. -
Lacccca87
addikt
Ez nem utálat kérdése. Privátban nyugodtan jöhet pár hasznos/értelmes felhasználása a pilótajáték és a feketepénzek mozgatásán kívül azóta hogy van Crypto. Ja hogy egy megállmodott magasztos célt sem tudta elérni...
Szokásos "ugysem érted mert nem érted hogy ez milyen szipi-szuper dolog".
Tök mind1 mivel fizetsz, ha az MSI akarná segíteni az ürgét még zsák krumpliban sem tudna fizetni mert nem lehet. Miért? Szaknció? Könyvelésben bele kerül. Onnan meg egyenes út a büntetésik vagy még rosszabb szanciókig ( lsd. HUAWEI). Innen már nem nehéz tovább gondolni miért is nem reszkírozza ezt meg az MSI. De ja crypto az mindent megold.
-
ATi GAMES
tag
Erre találták ki a kriptovalutákat... Szívesen.
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
Hegyirabló
veterán
Így van. Nem kockáztatják USA és EU piac elvesztését. Nem is őket kell hibáztatni, hanem azt a patológiás elmebeteget, aki háborúzni kezdett. Egyébként meg én nem aggódom. Valahogy majd megoldódik az AB sorsa is.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
ricsip
addikt
válasz -Skylake- #74 üzenetére
Ennyire azért nem lehetsz értetlen.
Az a szociopata barom 1 éve elkezdett háborúzni a szomszédunkban. Erre az lett világszinten a mondás, hogy minden (nyugati) ország megszakít minden gazdasági kapcsolatot oroszországgal. Aki nem így tesz (cégek), azok 1) vagy a népharagot vívják ki maguk ellen (ezt még le lehet szarni cégvezetés szinten, amíg a bojkott nem kezd el fájni a pénzügyi eredményekben) de inkább 2) ha egy ország v. az EU arra kötelezi a nála székhellyel rendelkező cégeket h. TILOS üzletelni bárkivel aki oroszország területén él, akkor konkrétan működési engedélyek (pl. telco cégeknél) v. hatalmas bírságok lehetnek az eredménye. Az MSI székhelye Taiwan-ban van. Taiwan kormánya elítéli az orosz háborút, és csatlakozott a szankciót támogató országokhoz. Az MSI ezért nem kockáztatja ezt a gigabüntetést, hogy megpróbálna Western Union-on keresztül v. borítékban pénzt juttatni egy orszországban dolgozó programozónak.[ Szerkesztve ]
-
-
C64
őstag
válasz Dark Archon #84 üzenetére
Bullshit.
A Cryptopénzek után is ugyanúgy befizetheti az adóját bárki!Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
GreatL
őstag
Most tojta ki a 4.6.5 beta 4-et...
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
lujo10
aktív tag
Kb. magam is ezekre gondoltam, úgyhogy +1.
Ja és köszönöm, hogy ilyen szépen összefoglaltad nekemEgy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
félisten
válasz Dark Archon #84 üzenetére
Elnézést, félreérthető voltam: úgy értem, hogy a korábban elvégzett munkáért ígérjenek egy borítékot, és MOST vegyék át a munkát, nem a távoli jövőben.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
válasz AxBattler #82 üzenetére
Te dolgoznál ígéretért? Főleg nem belátható idő múlva.
C64: bár nálunk szinte státuszszimbólum, máshol keményen büntetik az adócsalást pénzzel, börtönnel. Egy legitim cég erre nem vetemedhet, és kész.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
félisten
... lehet csak nem akarnak ők is szankciókat, mert a szankcionáltakkal kereskedtek... És sokkal fontosabb a cég biztonsága, fennmaradása, mint egy kis program, és annak fejlesztője.
De, nagyon is lehetséges. Akkor ígérjenek be egy kövér borítékot a csókának a szankciók utánra, aztán vegyék saját kézbe a fejlesztést.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Cassi
őstag
Ma megjelent az AB új bétája, lehet, hogy már régen túlléptek a problémán.
[link] -
őstag
válasz -Skylake- #77 üzenetére
Ahogy előttem is írták, nem biztos, hogy kifogásokat keresnek, lehet csak nem akarnak ők is szankciókat, mert a szankcionáltakkal kereskedtek (hiszen ez lenne a vége, ha kiderülne, hogy a szankciók ellenére/azokat kijátszva még mindig fizetnének az Oroszországban élő fejlesztőnek). És sokkal fontosabb a cég biztonsága, fennmaradása, mint egy kis program, és annak fejlesztője.
-
C64
őstag
Egyszerű. Utalják a fizetést cryptoban!
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Cassi
őstag
Valószínűleg nem a technikai lebonyolítás a probléma. Az oroszokkal való kapcsolattartás egy veszélyes politikai kérdéssé vált, és sok cég a biztonság kedvéért még a látszatát is kerülni akarja, hogy tiltott tevékenységet végezne. Sokan figyelhetik az orosz utalgatásokat mostanában, és elég egy apró ballépés ahhoz, hogy komoly botrány törjön ki vagy jogi hercehurca kezdődjön. Nem akarhat egy ismert cég büntetést vagy felfüggesztést kockáztatni egy másodrangú segédprogram miatt.
-
-Skylake-
addikt
Nagy különbség ( nem a helyzetben, hanem in general az életben ), hogy valaki kifogásokat keres, vagy valaki megoldásokat keres.
Itt most azt látjuk, amikor valaki kifogásokat keres. Nincs ezzel baj, csak ne adjuk úgy elő, hogy lehetetlen. Maximum mondjuk azt, hogy "nem akarjuk eléggé". Mert a valóság egyértelműen az, hogy nem akarják eléggé. Ha eléggé akarnák, megoldanák.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
nubreed
veterán
Igen, ez teljesen jó levezetés, nekem is kb. hasonló gondolatok jutottak eszembe.
Nem hiszem el, hogy vpn -el vagy ne adj isten TOR Browserrel nem lehetne megoldani ezt a dolgot. Dehát ugye nem akarásnak nyögés a vége.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-Skylake-
addikt
Akkor ennyi, 50 eve embert küldtünk a holdra, az autók már magukat vezetik az úton, CRISPR-el DNS-t lehet összelegózni meg libasorba másznak az égen ezresével a starlink műholdak, algoritmusok egy másodperc alatt rajzolnak képet szövegből, emberbe állati eredetű szívet lehet transzplantálni.
De igen, egy orosz programozónak képtelenség a fizetését elutalni.
Oké.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
sfefe
addikt
válasz fatpingvin #25 üzenetére
Vmi álomvilágban élsz...
Gondolom a "nyugati" rendszer tökéletes.... Hát sajna az sem.... Meg ez olyan dolog, kinek mi a jó... Ha nekik jó az ami van akkor az marad... És mondjuk ezt mi a jó egy másik országban ne egy 2. meg 3. Aorszag mondja meg... Pláne nem az USA... De off vége...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
addikt
Ugyan, senki nem nélkülözhetetlen. Azt nem tudom, hogy nyithat-e pl. egy svájci bankszámlát, azt kész. Bár valószínűleg azért oda kellene utaznia, ami már nem feltétlenül éri meg. De dolgozna a hóhér 11 hónapig ingyen, az is biztos (1 hónapig se).
Revolut is le van lőve az oroszoknál?
[ Szerkesztve ]
-
tag
Egyetlen szakember felelős egy projektért és azt a személyt nem lehet Oroszországból kiköltöztetni bárhova, amikor a munkája nélkülözhetetlen. Ühüm...
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
-Skylake-
addikt
hát igen, 2023-ban valóban lekűzdhetetlen probléma lehet ez. mondanám, hogy mondjuk regeljen 1 perc alatt egy redvás paypalt, de hát tuti próbálták csak nem jött össze.
az a kemény, hogy eszerint a cikk szerint ezt így tényleg komolyan gondolják.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
GreatL
őstag
Be kellene akkor fejezni a háborút hogy folytatódhasson az Afterburner fejlesztése. A geforce Experience-ben is van tuningszoftver-rész, azzal mi van?
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Weor
csendes tag
Nekem az jön le, hogy ennek az orosz csókának a szellemi terméke az AB, vagyis a forráskód az övé és nem az MSI-é. Vagyis nincs a forráskód az MSI birtokában, ergo nem tudja csak úgy "átdobni a projectet" másnak.
Az meg nem jellemző az ilyen MSI-féle nagy cégekre, hogy majd kifizet a programért (tehát a forráskódért) egy valag pénzt 1 darab embernek...
-
proci985
MODERÁTOR
volt belole problema is, hogy osszeakadt, foleg amikor egyszerre tobb monitorozo program futott.
masik problema az instabil OC, avagy amikor a tag a topik legjobb OCjaval csodalkozik, hogy felrakja az uj drivert, aztan crashel, es ez is termeszetesen a vendor sara.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
L.Edit
tag
Nagyon jó kis program volt, pl.: ventilátor profill tutujgatására. Aztán, egyszerre észre vettem, hogy rendszeres időközönként - amikor ez hozzá nyúl a ventilátorhoz (fan speed update interval) - csinált nekem egy-egy FPS drop-ot is, a fordulatszám beállításán túl. Így ment a levesbe tizenx év barátság után.
Emberünket sajnálom, de biztos az ő problémájára is van megoldás.
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
ricsi99
addikt
Nekem mivel támogatja az 1000 és 1 éves logitch g15-ös billentyüzetem kijelzőjét így alap software.
Fps és egyébb dogok kijelzése problémás gép tesztelésénél pedig felbecsülhetetlen...
Szintén ha valakinél "szaggat" game ,akkor folyamatosan látható ,hogy mi karcsú a gépben.
Nagyon sajnálnám ha leállna a projekt.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt nem fogja neked megcsinálni. Egyrészt az RPM állandó működése egy külön gombhoz van kötve, másrészt a hardver túl alacsony hőmérsékletet közölt az öntesztnél, és ezért bírálta felül a driver az állandó ventipörgést. Ez is felülbírálható egyébként, de ahhoz gondoskodni kell arról, hogy ne legyen Zero RPM-hez való hozzáférése tuningmodulnak. Mert amíg van, addig alacsony hőmérsékletű önteszt során megtartja a Zero RPM-et.
#53 Duck663 : Már nem csak védelmi dolgok vannak. Azt is figyelembe veszi, hogy ha az adott beállításhoz túl hangos lenne a hardver, miközben semmi előnye a beállításnak.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
kpityu2
őstag
Ha az Afterburner nem lenne, a Win10 el se indulna a Lenovo laptopomon...
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
bobalazs
nagyúr
Az afterburner nem szolgáltat overlayt, pont fordítva, a Rivatuner Statistics Server adja az overlayt.
Elég régóta tartalmaz saját hardver infó jelentő részt ami külön alkalmazás használata nélkül képes kiíratni a hardverinfókat. Van saját tutorial videójuk, meg írtam a blogra is. [link] Erre fölösleges az Afterburner. Az
másra volt hasznos. -
Hegyirabló
veterán
Hát biztos én leszek most az AMD felhasználók második közellensége, de nagyjából ugyanazokat tapasztaltam, mint amit Viktor Úr (Zárójel, én nem vagyok sem AMD sem nVidia fan, mindig azt veszem, ami az igényeimnek jobban megfelel.).
[ Szerkesztve ]
-
Duck663
őstag
Milyen VGA?
A RS-ben eleve kikapcsolhatod, hogy ne legyen venti leállítás. A Speciális vezérlőben meg csinálsz egy profilt, hogy tudom is én 60°C-ig menjen 15%-on, majd onnan az általad meghatározott módon menjen fel akármeddig. Nálam alapból 80%-ig mehet.
Ha a RS beállításai mellett használsz MSI Afterburnert, azt úgy ahogy van szét tudja cseszni az össze beállításodat!
Az AMD beállításai akkor nem maradnak meg, ha a Wattman érzékel valami rendelleneset. Akkor megy minden vissza alaphelyzetbe. Ez önvédelmi okokból van így.
[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
PAtr0n
addikt
Mondjuk a curve meg a hardver monitoring rohadtul hiányozna.
A curve-el mindig beállítom minden VGA-mat, szinte nélkülözhetetlen.
Plusz egy kis venti profil, de arra van jobb program is...
Ezeken kívül nem használom másra az AB-t, de a curve esszenciális, hiánypótló."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Viktor77
titán
Tényleg ennyire érthetetlen amit írok?
Levettem a ventifordulatot, mert idle nem szeretem a 0rpm-et (szép lassan felmegy/felment a kártya 60 fokig 2D-ben is (már csak a 144Hz max mem órajel miatt is, és nem azért veszek 144Hz-es monitort, hogy 120-on használjam, mert már a 2-3Hz mínusz sem működik), ezért csináltam egy 20%-ost, mert ennyi volt a minimum.
Arra nem volt képes a driver, hogy ezt a 20%-ot töltse vissza mikor másnap bekapcsolom a gépet, 25-re akart beállni mindenképp. Nem akarok/akartam volna semmit korlátozni, feszhez nyúlni.
Ez az egy emberes project meg képes erre.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
nubreed
veterán
1: Na most egyrészt megállt bennem az ütő, hogy ezek szerint ez szinte egy egy emberes projekt volt. De most már ezt is tudjuk.
2: Nem hiszem el, hogy az MSI ne tudna leakasztani még néhány programozót aki tovább viszi a projektet.
3: Ha nagyon akarná mind két fél, simán meg lehetne oldani, hogy a fizetések továbbra is menjenek az MSI -től a fejlesztőnek, szankciók meg korlátozások ide vagy oda.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Minden indításnál van egy rövid öntesztje a tuningmodulnak, ami meghatározza, hogy lehet-e gond a beállításokkal. Ha lehet, akkor nem engedi meg őket beállítani. Például a ventiprofil esetében ez akkor állhat elő, ha az önteszt során alacsonyabb órajelet mér a betápláltnál, és akkor a ventiprofilt teljesítménycsökkentőnek minősíti. Ha teljesítménycsökkenést akarsz, akkor annak van egy külön beállítása, ami a Power Limit. Azzal megőrzi a teljesítménycsökkenést, amit szeretnél, és a ventiprofilt is hozzáigazítja, de fordítva nem fogja megtenni, mert az önteszt túl alacsony órajelet mér. Tehát, ha teljesítményt akarsz korlátozni, akkor annak nem a ventiprofil állítása a módja.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Viktor77
titán
Saját gépemben láttam, hogy nem képes.
A 144Hz monitor, max memóriaórajelről nem is beszélve.
Én múlt héten engedtem el végleg az AMD-t. Pedig adtam egy sokadik esélyt.
Inkább veszek egy kicsit drágábban, egy kicsit gyengébb Nvidia kártyát és alszom nyugodtan.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
R3laX
addikt
válasz Synthwave #40 üzenetére
Nálam az utolsó 4 kártya már eléggé csöndben volt game-ekben, pedig még húzva is voltak. 5700XT Nitro, Inno3D 3060Ti X3, 6700XT Nitro, meg a mostani 6800 Nitro. 6800 új BF-ben alig éri el az 1000RPM-et. Szerintem azért nem minden esetben, nagyon max 1500RPM azért nem hangos modern kártyáknál.
szerk.: Mondjuk az Inno 3060Ti X3 3070 hűtést kapott, a nitro-t meg alapból úgy lövik be.
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
Pontosan, nekem is jelenleg az egyike a kevés tényleg napi szinten használt és elengedhetetlen applikációnak. Alulfeszelés zseniális dolog, az egyéni ventiprofil is nagyon hasznos tud lenni.
Nem csapnivaló stock-on sem a kártya, de tényleg sokkal jobbra lehet finomhangolni az AB-vel. Nagyon-nagyon remélem, hogy lesz erre valami megoldás. -
-
Sundesz
őstag
Én csak kb. 2 éve használom az AB-t, de számomra már elengedhetetlen, UV-val sokkal jobbak az NV kártyák, ASUS coil whine is szinte megszűnik vele. És akkor még ott van az RTSS amivel lockolom az fps-t meg csomó mindent ki tudok jelezni.
Hörcsög Powa'
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mindig hozzá kell nyúlni, hogy a végén tökéletes legyen a zaj/fogyasztás/teljesítmény trió. Tehát a feszekhez, órajelekhez és TDP kerethez sem árt.
----------------------------------------------------------------------------
(#36) agaron: Jó cucc, és működik.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
veterán
Emiatt a fejlesztés koordinátorának számító orosz szakember egyedül dolgozik lassan 11 hónapja, de nincs meggyőződve arról, hogy a munkájára szüksége van a szerződött cégnek. Annyi kiderült még, hogy megpróbálja egyedül támogatni a szoftvert, amíg azt a szabadideje engedi, de mivel ebből nem származik már bevétele, így jó eséllyel más munka után kell néznie.
11 hónapja úgy dolgozik, hogy nem kap érte pénzt? Miből élt eddig?Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
félisten
Legtöbb gyártónak van saját megoldása, pl. Gigabyte Aorus Engine, az AB+RTSS kombó viszont általánosan elterjedt... kár lenne érte, ha megszűnne.
MSI-nek nagyon fájna az anyacég országában megbízni 1-2 fejlesztőt az életben tartásával?
-
addikt
válasz Krugszvele #32 üzenetére
Ha az összes orosz nekiindulna, az nem lenne jó.
-
Krugszvele
senior tag
válasz Dark Archon #24 üzenetére
mindenki megteheti.
-
Acélfarkas
senior tag
Mi van az Asus féle GPU Tweakkel? Avval is sok minden állítható. Vagy az kizárólag Asus kártyákkal használható csak?
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"én csak a venti szabályzást igénylem, hogy mikor kezdjen üvölteni a venti! csak ezért raktam fel az afterburnert."
FanControl. Erre sokkal jobb.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
copass
veterán
az oké, de az már nem átlagos használat...
a nagytöbbség átlag gémer, azt se tudja hogy mi az hogy órajel, feszültség...
menjen a játék jól és csók, leszarja a kihozható teljesítményt,fogyasztást és hogy mennyire ordít a venti. menjen a CS 2000 fps-el!
én csak a venti szabályzást igénylem, hogy mikor kezdjen üvölteni a venti! csak ezért raktam fel az afterburnert."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
ricsip
addikt
Ezért írtam, h. nem az összeszerelő sornak kéne felkarolnia az Afterburnert. Nem olvastam el a történelemkönyv vonatkozó fejezetét, ezért nem tudom hogyan került különbn ez az MSI-hez. Az amd/nvidia kellene foglalkozzon vele, de ugye ők szarnak rá magasról mert ez valahol hekker tool-nak tűnik a szemüben. Leginkább az volna jó, ha függetlenként tudna tovább futni.
-
-
fatpingvin
addikt
válasz Dark Archon #24 üzenetére
aki nem teheti meg az meg küzdjön érte. a szar rendszert szarban kell hagyni.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
addikt
-
fatpingvin
addikt
PONTOSAN
ennek a szankciónak pont ez lenne a lényege, az az orosz államolgár aki képes és hajlandó normális nemzetközi játékosként beinteni a rendszernek az ne ott korhadjon már el...A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
nonsen5e
veterán
válasz Armagedown #20 üzenetére
Csak részben, mert overlayt is szolgáltat, ami az RTSS infókat tudja megjeleníteni.
Plusz még engedi piszkálni a kártya beállításait, olyat nem tud az előbbi.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Armagedown
őstag
Ez a program nem csak egy skin a Rivatuner Statics Serverhez?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valakinek van erre igénye.
Attól függ, hogy miben jobb vagy rosszabb. Az NV-nek jobb a DirectX 9 és 11 drivere, míg az AMD-nek jobb a DirectX 12 és Vulkan drivere. A többletterhelés mértékén lehet ezt észrevenni. Például egy átlagos procival ugyanaz a VGA hamarabb ütközik limitbe az AMD-nél DX9/11-en, míg NV-nél ugyanez akkor történik meg hamarabb, ha DX12/Vulkan címet futtatsz. DirectX 12-ben különösen nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Arra igen (a teteje le van vágva, mert van még ott beállítás), az van benne a GFE-be, picit eldugva. De amúgy működik.
Nem nagyon fejleszti már az NV a control panelt. Azért nincs benne ez ott, mert igazából arra már nem dolgoznak. Minden újítás a GFE-be érkezik. Az a végső cél, hogy a control panel meg is szűnjön, de előtte mindent át kell költöztetni a GeForce Experience programba, ami lassan halad.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Van first party cucc a GeForce Experience-ben. Kicsit el van dugva, de ott van.
#10 ricsip : Igazából sem az NV, sem az AMD nem szereti ezeket a 3rd party tuningprogramokat. Ezért csináltak már saját 1st party megoldást rájuk. Funkcionálisan az AMD megoldása a driver vezérlőpultjában van benne, és lényegében ugyanazt tudja, mint az Afterburner. Az NV megoldása a GFE része, azt kevésbé ismerem, de ránézésre sok dolgot tud, talán nem pont ugyanannyit, mint az Afterburner, de azért használhatónak tűnik. Ezeket pont azét csinálta mindkét cég, hogy ne kelljen 3rd party holmikat telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ryan_Sanchez #1 üzenetére
Ez olyan jól hangzik, amíg a két fél könyvelője nem kezd el róla beszélni...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ricsip
addikt
ennyike. Használják az olcsó külsős szoftvereket ezek a behemót trágya multik. Aztán ha valami miatt kényelmetlen a kapcsolat, szempillantás alatt dobják az egészet. Msi, gigabájt, asus, meg még kituggya tököm ki van ebben az összeszerelősoros buliban. Mind csak a szarjukat (kártyák) akarják dobozolni és eladni minél drágábban. Az h. van 1 ilyen utility, igazából nvidia és amd-nek lenne érdekes. De azok meg ugye tojnak rá magasról, mindkettő gyártja a saját hulladék szoftverszemetét. Nyilván emiatt van létjogosultsága a külsős 3rd party tooloknak.
-
-
nonsen5e
veterán
Na, de pont ezért lenne értelme egy 1st party cuccnak, hogy ne csak egy random orosz manuson vagy egy AIB partneren múljon az egész.
-
keIdor
titán
Az a megoldás, ha elköltözik Putyinisztánból és másik országban keres bankot.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sanya
nagyúr
Ha mindkét fél akarná, meg tudnák oldani.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Fred23
nagyúr
Sajnálatos dolog, de ami elsőre eszembe jutott, az az, hogy mit keres még Alexey Nicolaychuk Oroszországban?!
-
anulu
félisten
alapvetően nem is kellett nekik. EVGA oldaláról ott volt a Precision (ugye a kiszállásukkal ez is discontinued lett), valamint az Afterburner, és senki nem gondolta, hogy ennek a fejlesztésével is leállás lesz.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
nonsen5e
veterán
Nagyon nagy kár lenne érte.
Míg AMD oldalon már tök jól megvagyok a Radeon Software beállításaival, Nvidiához ez teljesen hiánypótló, és szomorú, inkább már szánalmas, hogy a zöldek azóta sem tudtak / hajlandóak egy normális vezérlőpultot összedobni, ahol a frekvenciákat/feszültségeket/ventillátor görbéket tudom állítani...
-
Cassi
őstag
Az egyetlen megoldás erre a hatalmas problémára, ha Kína visszafoglalja Tajvant, attól kezdve majd lehet utalni.
-
Ryan_Sanchez
tag
Crypto..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest