Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
süti5
őstag
Előre bocsátom, hogy nem szeretnék túlzott konkrétumokat írni, mégis leírok egy történetet a témával kapcsolatban.
Vallásosan neveltek, annak is vallom magam, én mégis mindig nagyon szkeptikus voltam, Tamásnak hívnak, és illik is rám, tamáskodó vagyok:)
Tavaly történt meg, hogy meghalt a barátnőm legjobb barátnője, nem részletezem, de ha egy igazi barát/nő van az életben, akkor neki ő volt az.
Utána történtek olyan dolgok, amikre már én is figyelmes lettem, olyan ''véletlenek'', amiket az ember nem tud nem észrevenni. Most nem olyanokra gondolok elsősorban, mint a szellemes topic, nem jelent meg nekünk vagy ilyesmi. Történt például, hogy egy héttel a halála után nagy bulit kellett sajnos rendeznem, ünnepelni kellett volna, persze le akartuk mondani, de inkább nem csesztünk ki többiekkel, megtartottuk. Bontottuk a pezsgőket, én is akartam... Hármat a többiek, egyet én. Nem tudtam kinyitni:( Egy pezsgőt. Életemben nem volt ilyen, égőnek éreztem, ráztam, nekifeszültem, nem ment. Egyszerűen a dugó nem jött ki. Tudni kell, hogy mázsa körül járok, így nem vagyok egy gyenge alkat... Gyorsan kaptam a hűtőből másikat, szaladtam be, full könnyen felnyitottam. Aztán, mire beértem, a barátnőm kapott pezsgőt a melettünk álló havertól, meggyeset, láttam, örül neki, és csodálkozik. A haverom, aki vékony gyerek, fogta azt a pezsgőt, amit nem tudtam kinyitni, és egy mozdulattal kinyitotta. Nekem meg fájt a kezem, és nem bírtam öt perce... Utólag mondta bnőm, hogy a meggyes volt a barátnője kedvence és imádta... Megjegyzem, nem mi vettük, valaki hozta. Itt indult meg bennem valami, ami így elmondva nem tűnik komolynak talán, de számos-számos ilyen dolog történt, ezek nem félelmetesek, de annyi véletlen, ami már nem létezik. Ha nem velem történnek meg, lehet, el sem hiszem, de hülye azért nem vagyok, így, átélve egyre erőseb a hitem abban, hogy bizony van valami a halál után, egy másik világ, vagy dimenzió vagy nemtudomén. Ha belegondolunk, annyira rejtélyes, megfejthetetlen az emberi lélek, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egyszercsak hopp és ennyi volt, valaminek kell lenni.
Írok még esetleg konkrétumot, ha érdekel valakit, de feleslegesen nem akarom...
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest