- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
süti5
őstag
Előre bocsátom, hogy nem szeretnék túlzott konkrétumokat írni, mégis leírok egy történetet a témával kapcsolatban.
Vallásosan neveltek, annak is vallom magam, én mégis mindig nagyon szkeptikus voltam, Tamásnak hívnak, és illik is rám, tamáskodó vagyok:)
Tavaly történt meg, hogy meghalt a barátnőm legjobb barátnője, nem részletezem, de ha egy igazi barát/nő van az életben, akkor neki ő volt az.
Utána történtek olyan dolgok, amikre már én is figyelmes lettem, olyan ''véletlenek'', amiket az ember nem tud nem észrevenni. Most nem olyanokra gondolok elsősorban, mint a szellemes topic, nem jelent meg nekünk vagy ilyesmi. Történt például, hogy egy héttel a halála után nagy bulit kellett sajnos rendeznem, ünnepelni kellett volna, persze le akartuk mondani, de inkább nem csesztünk ki többiekkel, megtartottuk. Bontottuk a pezsgőket, én is akartam... Hármat a többiek, egyet én. Nem tudtam kinyitni:( Egy pezsgőt. Életemben nem volt ilyen, égőnek éreztem, ráztam, nekifeszültem, nem ment. Egyszerűen a dugó nem jött ki. Tudni kell, hogy mázsa körül járok, így nem vagyok egy gyenge alkat... Gyorsan kaptam a hűtőből másikat, szaladtam be, full könnyen felnyitottam. Aztán, mire beértem, a barátnőm kapott pezsgőt a melettünk álló havertól, meggyeset, láttam, örül neki, és csodálkozik. A haverom, aki vékony gyerek, fogta azt a pezsgőt, amit nem tudtam kinyitni, és egy mozdulattal kinyitotta. Nekem meg fájt a kezem, és nem bírtam öt perce... Utólag mondta bnőm, hogy a meggyes volt a barátnője kedvence és imádta... Megjegyzem, nem mi vettük, valaki hozta. Itt indult meg bennem valami, ami így elmondva nem tűnik komolynak talán, de számos-számos ilyen dolog történt, ezek nem félelmetesek, de annyi véletlen, ami már nem létezik. Ha nem velem történnek meg, lehet, el sem hiszem, de hülye azért nem vagyok, így, átélve egyre erőseb a hitem abban, hogy bizony van valami a halál után, egy másik világ, vagy dimenzió vagy nemtudomén. Ha belegondolunk, annyira rejtélyes, megfejthetetlen az emberi lélek, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egyszercsak hopp és ennyi volt, valaminek kell lenni.
Írok még esetleg konkrétumot, ha érdekel valakit, de feleslegesen nem akarom...
Aktív témák
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kuponkunyeráló
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HP OmniBook 7 Flip 2-in-1 Next Gen AI Laptop, BONTATLAN, VADIÚJ!
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia Magyar bill
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest